Slots-yoga Ledreborg
Events

Kom med SØNDAG til slots-yoga på Ledreborg Livsstilsdage

Søndag den 19. maj 2019 kan du få en helt unik oplevelse, når SØNDAG i samarbejde med Ledreborg slot giver dig mulighed for at deltage i et specielt sammensat program med yoga i slotsparken og mulighed for at vinde en plads i Timm Vladimirs popup-køkkenskole på Ledreborg Livsstilsdage.

For kun 195 kr. kan du få en helt speciel yoga-oplevelse søndag den 19. maj.

Hér har SØNDAG i samarbejde med Ledreborg nemlig sammensat et program, som giver dig mulighed for helt særlige oplevelser udover selve Livsstilsdagen.

Først og fremmest får du mulighed for en helt unik yogatime i parken med udsigt til det smukke rokoko­slot. Efter yogatimen har du adgang til Livsstilsmessen resten af dagen, hvor du blandt andet er med i lodtrækningen om en plads på Timm Vladimirs popup-køkkenskole på Ledreborg Livsstilsdage. Du får også kaffe, kildevand og en gave. 

KØB DIN BILLET HER

DU FÅR:

  • En times Slots-yoga fra kl. 9.30-10.30 med yogainstruktør Helle Lyngsgaard Johansen foran Ledreborg Slot
  • Yogabilletten giver også adgang til at besøge Ledreborg Livsstilsdage efter yogatimen søndag den 19. maj
  • Lodtrækning om en plads i Timm Vladimirs popup-køkkenskole på Ledreborg Livsstilsdage
  • Få en kop kaffe, en kildevand og en gave, Bach Rescue (se nedenfor), til en værdi af 115 kr. + 10 minutters introduktion til eliksiren samt det nye SØNDAG fra uge 21

Hvad er Ledreborg Livsstilsdage?

Ledreborg Livsstilsdage afholdes i Ledreborgs smukke slotspark i storebededagsferien fredag den 17. maj til søndag den 19. maj og SØNDAGyoga afholdes søndag den 19. maj. Her kan du, ud over at nyde selve parken, også opleve en sand overflod af gode og kreative idéer til hus og have. Vælg mellem gode tilbud, og smag dig igennem en masse god mad og drikke i fremragende kvalitet.

Ledreborg Livsstilsdage, 17. til 19. maj 2019, Ledreborg Allé 2D, 4320 Lejre

Se billeder fra tidligere livsstilsdage i galleriet herunder: 

Ledreborg livsstilsdage