Alt om Søndag

Hold hjernen i gang med SØNDAGs bedste krydsord

Siden 1920’erne har krydsord været et fast element i SØNDAG. Nu har vi eksklusivt samlet de populære kryds og tværs i en række forskellige minimagasiner, som indeholder 30 x krydsord i forskellige genrer.

Krydsord holder hjernen i gang

Elsker du også at slappe af i sofaen med en god omgang hjernegymnastik, så er du landet det helt rigtige sted. Nu tilbyder SØNDAG nemlig, at du nemt kan købe din yndlings kryds og tværs.

Du får 30 styk af netop DIN favorit, samlet i ét minimagasin til en overskuelig pris. Du skal ikke bladre forbi alle dem, du ikke gider løse.

Du skal ikke engang vente på, at din favorit-kryds og tværs dukker op med posten, for med SØNDAGs minimagasiner får du sendt kryds og tværs’en på mail, så du nemt kan printe den ud derhjemme – og med det samme komme i gang med det sjove!

Mød legenden Fritz Rasmussen indenfor krydsord

Få fat i dem her:

Hvad skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer af krydsord, og det er en smagssag, hvilke kryds og tværs man foretrækker. SØNDAGs faste og populære kryds og tværs har gennem tiden bevæget sig i flere genrer, som f.eks. ”Hold humøret højt”, ”Danmarks sværeste”, ”Billed-kryds”, ”Quiz-kryds”, Søndags-mosaik”, Lurifax” og ”Månedens quiz”.

Det er ligeledes forskelligt, hvordan man ønsker at løse sin kryds og tværs. Nogle foretrækker at abonnere på et blad, som uge efter uge har sektioner med krydsord, hvor andre bedre kan lide at købe bøger med kryds og tværs. Der findes også applikationer til mobilen, hvor man kan løse din kryds og tværs, men stadig flere vælger at finde deres kryds og tværs på nettet, som man let kan printe ud eller downloade.

Det er netop dette, SØNDAG tilbyder med disse minimagasiner, som kan printes ud og løses med det samme. 

Find alle SØNDAGs kryds og tværs minimagasiner her

Sværhedsgrad 

Er du garvet krydsords-løser, er du nok ikke i tvivl om dit niveau. Men er du nybegynder må du i gang med at teste, hvilken sværhedsgrad der passer til dig, ganske enkelt ved at prøve dig frem.

Af SØNDAGs krydsord anbefaler vi, at du begynder med ”Danmarks sjoveste”, som hører til blandt de nemmere og mere billedbårne kryds og tværs. Hvis det bliver for svært, kan du finde hjælp i en særlig kryds og tværsordbog. På nettet er flere ordbøger også dukket op, som kan hjælpe, så du undgår at gå helt i stå. Du kan købe det store krydsordsleksikon lige her

Med venlig hilsen

SØNDAGs redaktion

 

Læs mere om: