https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/10/44/gitte-nielsen/gitte-nielsen-tato-stor.jpg
Selvudvikling

Gitte Nielsen: Det betyder min tatovering

28. oktober 2012
af Redigeret af Trine Fisker
Foto Nellie Møberg og All Over Press
På håndleddet har Gitte Nielsen, som blandt andet er kendt for sit ægteskab med Sylvester Stallone, en tatovering. Men hvad betyder den – få svaret her

Model og skuespiller Gitte Nielsen har ikke kun et langt professionelt CV, der blandt andet tæller en lang række film og en modelkarriere, hvor hun både har arbejdet for Giorgio Armani og Gianni Versace. Men også i privatlivet har hun et CV, der er længere end de flestes.

Gitte Nielsen er gift med Mattia Dessi, der er tidligere model, og ægteskabet er hendes fjerde. Et af de fire var med skuespilleren Sylvester Stallone.

LÆS MERE: Gitte Nielsen er også kendt for sine mange kosmetiske operationer. Hun har fået lavet silikonebryster og fået lavet en ansigtsløftning. Her får du Gitte Nielsens egen forklaring på, hvorfor hun overhovedet har lagt sig under kniven.

Og Gitte Nielsen fortæller da også i et interview med SØNDAG, at hun aldrig ville kunne leve uden kærlighed.

Under artiklen har vi samlet en masse billeder af Gitte Nielsen, sammen med sin mand Mattia Dessi og fra DR programmet Maestro.

Med tatoveringen er børnene med over alt

Og netop kærligheden er også en del af den tatovering, Gitte Nielsen har på sit ene håndled.

Der er hvad, hun kalder en hemmelighedsdato, der er et hjerte, der netop står for kærligheden, og så er der en bogstavrække, der repræsenterer hendes fire børn, som Gitte Nielsen har fået med tre af hendes mænd: sønnerne Julian, Killian, Douglas og Raul. Den ældste er 28 år og den yngste er 17 år. På den måde har hun altid sine fire børn med sig og tæt på, forklarer hun.

LÆS MERE: Linse Kessler er en anden storbarmet og tatoveret kendis, der ikke er bange for at sige sin mening. Læs interviewet med hende på femina.dk.

Derudover er der også en stjerne i Gitte Nielsens tatovering. Stjernen symboliserer lyset i mørke stunder.

Læs også