https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/09/39/ulla-henningsen/ulla-henningsen-stor.jpg
Selvudvikling

Ulla Henningsen om karrieren: Jeg vil ønske jeg havde nydt det lidt mere

23. september 2012
af Trine Fisker
Foto Birger Storm og Rolf Konow
Sådan lyder det fra Ulla Henningsen, der blandt andet er kendt som Iben i tv-serien Matador, når hun ser tilbage på karrieren

Den 61-årige skuespiller Ulla Henningsen, der havde sin første rolle i tv-serien Matador som Iben Skjold Hansen, sagførerdatteren, der havde et kort, stormfuldt og forfejlet ægteskab med Mads Skjerns bror Kristen Skjern, kan i dag se tilbage på en lang karriere.

Den startede som sagt med Matador, der for 34 år siden rullede over skærmen for første gang, og som siden er blevet genudsendt seks gange, og DR har nu kastet sig over den syvende gang.

Gense de mange vidunderlige scener fra Matador - under atiklen har vi samlet en masse billeder fra dengang i Korsbæk.

Det er er gået meget godt, men ...

Og når Ulla Henningsen i dag ser tilbage på sin karriere og skal konkludere på, hvordan hun egentlig synes, det er gået, siger hun smilende.

- Det er da vist gået meget godt, siger hun og tilføjer:

- Men jeg ville ønske, jeg havde nydt det lidt mere. Og havde været mindre bange. Det kunne have været dejligt, siger hun.

LÆS MERE: På trods af sine 61 år, så kunne Ulla Henningsen ikke tænke sig at være 30 år igen. Læs hvorfor lige her!

Kunne godt undvære scenen

På trods af at Ulla Henningsen i øjeblikket arbejder på en forestilling på Betty Nansen Teaterets anneksscene Edison, så kan hun faktisk godt undvære scenen.

- Jeg kan godt undvære det efterhånden. Det må jeg indrømme. Hvis nogen vil have mig med til noget, som jeg også synes er vigtigt og spændende, vil jeg gerne. Men ellers ikke. Jeg elsker faktisk at være fri, siger hun.

Læs også