Annonce
Makeup & hudpleje

Sådan finder du den rigtige foundation til din hud

Undgå de typisk foundation-fælder med de her tip, der hjælper dig med at finde den rigtig foundation til din hud, så du ender med et naturligt resultat.

Når du lægger læbestift, eyeliner eller øjenskygge, er det nok fordi du gerne vil have, at det bliver set. Anderledes forholder det sig, når du påfører foundation. Foundation er en stjerne i kulissen, som fungerer som grundlaget for en lækker makeup, men som helst ikke skal bemærkes.

For at få et naturligt resultat, hvor din hud ligner den bedste udgave af sig selv, skal du vælge en foundation, der passer til din hudtype og en farve, der smelter sammen med din hudtone. I Youngbloods sortiment finder du et bredt udvalg af mineralfoundations, der passer til forskellige hudtyper. Mineralfoundation er lavet på naturlige mineraler. Den varmes op, når du påfører den på huden, så den bliver cremet og nem at påføre - uden at stoppe porerne til.

Find den rigtige mineralfoundation her, og få tip til at få det bedste resultat.

Find den rigtige foundation til tør hud

Hvis du har tør hud, kan din foundation klumpe sig sammen i tørre pletter, hvilket giver et ujævnt resultat. Derfor er det en god idé at undgå pudderbaserede foundations, der vil få din hud til at virke endnu mere tør. En flydende foundation med fugtgivende egenskaber vil derimod give din hud en dugfrisk overflade.

Liquid mineral foundation med fugtgivende effekt, Youngblood. Køb den her

Hvis du ikke er til flydende foundation, kan du bruge en løs mineral foundation, der passer til alle hudtyper og er let at arbejde ind i huden med en børste. Loose mineral foundation giver medium til fuld dækning og er rigtig god til dig, der gerne vil dække rødmen i huden og se naturlig ud samtidig.

Loose mineral foundation, Youngblood. Køb den her

Tip: Hvis din hud føles tør i løbet af dagen, så giv dit ansigt et pift med en fugtende ansigtsmist, som får din makeup til at virke frisk igen. Du kan have dine ansigtsmist stående på skrivebordet eller have den med i tasken, så du altid har den ved hånden.

Fugtgivende og opkvikkende ansigtsmist, Youngblood. Køb den her

Find den rigtige foundation til fedtet hud

Hvis du har en tendens til at fedte i T-zonen (hen over panden og ned ad næse og hage) er en matterende mineral foundation god til dig.

Pressed mineral foundation med Aloe Vera og Vitamin E, Youngblood. Køb den her

For at få din foundation til at holde hele dagen, er det vigtigt at bruge den rigtige primer. En primer fungerer som en barriere mellem din foundation og din huds naturlige fedtlag. Styr uden om primere med ’illuminating’ egenskaber, der kan få din hud til at se mere fedtet ud.

Mineral primer, Youngblood. Køb den her

Tip: Dup din T-zone i løbet af dagen, hvis du begynder at fedte. Du kan købe ’blotting paper’, der er skabt til formålet, eller dele et stykke toiletpapir i lag og bruge et lag til at absorbere fedt fra din pande. Brug også en løs pudder, hvis du vil have et helt mat udtryk. Tag pudderen på et stor børste, og ryst det overskydende af, inden du pudrer ansigtet.

Loose mineral rice powder, Youngblood. Køb den her

Find den rigtige foundation til kombineret hud

Hvis du har tørre kinder og fedtet pande, er du måske fristet til at bruge to forskellige foundations. Men det giver dig ikke et ensartet resultat. Du går ikke galt i byen med en flydende foundation med en let dækkende evne. På den måde kan du selv bygge din foundation op og supplere med pudder i de områder, hvor du gerne vil have et mere mat resultat.

Mineral radiance moisture tint, Youngblood. Køb den her

Tip: Brug en makeup-børste til at lægge din foundation for at arbejde den ordentligt ind i huden. Læg foundation i midten af panden, hvor du er mest fedtet og arbejd din foundation ud i resten af ansigtet, så den lægger sig i et tyndere lag ved hårgrænse og på kinderne.

Se hele Youngbloods udvalg af makeup-børster her.

Sådan vælger du den rigtige farve foundation

Hvis din foundation skal se naturlig ud, er det altafgørende, du vælger den rigtige farve – uanset hudtype. Du har måske hørt, du skal teste farven på din arm, men faktisk er din hud typisk mørkere på den del af kroppen, end den er i ansigtet. Du kan teste din foundation på din brystkasse, men det er optimalt at teste foundation i ansigtet for at være sikker på, at farven matcher din huds naturlige nuance. Husk altid at teste foundation i naturligt lys.

Læs mere om Youngbloods produkter her.

 

Læs mere om: