Makeup & hudpleje

FEMINA tester: Perfect Cleanser fra Oskia

The Daily Mail har udnævnt den bedste ansigtsrens til 30+, så den må naturligvis testes af FEMINAs skønhedsjournalist Marlene Kronborg

Jeg oplever rigtig ofte, når jeg er ude at blive spurgt om mine personlige anbefalinger og favoritter, når det gælder makeup, cremer, dufte – ja, faktisk alt indenfor skønhedsuniverset. Derfor vil jeg meget gerne dele mine oplevelser med jer her, da jeg i forbindelse med mit job tester mange forskellige produkter.

Ps. Alle tests er personlige oplevelser. Altså hvad der passer til min normal/kombineret til tør hud og duftpræferencer. Vi er jo alle forskellige.

En prisvinder må da testes. Perfect Cleanser fra Oskia er lidt anderledes, da den bruges på tør hud. Det gør den ekstra mild og god til sensitiv hud.

Da mine hudplejerutiner om morgen foregår i badet, har jeg brugt rensecremen inden og derefter skyllet af i badet. Jeg har altid foretrukket rens, der skummer op, men med alderen føles min hud knas tør efter rens. Derfor har det været en positiv oplevelse at bruge rensen fra Oskia, da min hud stadig føles blød og fugtig efter brug.

Kan kun sige, at den er blevet vredet for sidste dråbe, og kan varmt anbefales, hvis du har tør følsom hud.

Oskia Perfect Cleanser 125 ml, 325 kr.

Forhandles i FEMINAs shop - køb den her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find massere af gode produkter til ansigtsrens på shop.dk