Elsk din krop

Se den afviste video: Undertøjsreklame må ikke vises på tv - uden grund

Plus size-mærket Lane Bryant har stor succes med deres kampagne #thisbody på de sociale medier. Men amerikanske tv-stationer vil ikke vise Lane Bryants reklame med modeller iført undertøj.

Det amerikanske mærke Lane Bryant, som designer tøj til kurvede kvinder, er i disse dage et stort spørgsmålstegn.

Læs også: Chefredaktør Dorthe Kandi: Det er ikke de kurvede mod de tynde

Netop som deres kampagne ved navn #thisbody er blevet en kæmpe succes på de sociale medier, nægter diverse tv-stationer at bringe deres reklame med samme budskab. I reklamen optræder en række modeller iført det samme som modeller i typiske undertøjsreklamer; nemlig undertøj, mens nogle af modellerne også er påklædt. Forskellen fra eksempelvis Victoria's Secret-reklamer til Lane Bryant er naturligvis, at modellerne er større, da der er tale om plus size lingeri. Således er det blandt andre hotte navne som Ashley Graham og Denise Bidot, der optræder i reklamen.

Læs også: Opgør med kropsideal: Nu er det modebranchens tur

Men det er altså ikke noget, tv-stationerne har tænkt sig at vise. Ifølge underholdningssitet TMZ har kanalen NBC bedt Lane Bryant om at "redigere den, så den holder sig indenfor stationens retningslinjer", men NBC kan ikke pege på, hvad der præcist overskrider deres retningslinjer. En stor spiller som kanalen ABC vil tilsyneladende heller ikke sende reklamen. De har ikke meldt tilbage på Lane Bryants henvendelse.

Q bragte i efteråret en lingeri-guide med en model i størrelse 42 - se den her!

 

Se reklamen her og bedøm, om du synes, den overskrider dine grænser for, hvad der skal vises på tv:

 

Til sammenligning er her en bid fra en Victoria's Secret-reklame, som netop har rullet over skærmen i USA:

 

Vil du have flere nyheder samt mode- og skønhedsinspiration til dig med kurver? Så bliv abonnent på Q - klik HER

 

 

 

Læs mere om: