Elsk din krop

Nyt i Magasinet Q: Brevkasse med Liv Utzon: ”Jeg kender selv til følelsen af ikke at være perfekt”

Du kan nu skrive til designer Liv Utzon på [email protected], hvis du trænger til et kærligt skub her i livet. Det kan både være om din stil eller dit liv generelt. Læs mere herunder.

Som noget nyt i Q kan du få livskloge og kærlige svar fra designeren Liv Utzon, når vi snart siger goddag til en brevkasse med den livserfarne kvinde.

I vores seneste magasin kunne du læse et stort interview med den populære designer bag brandet My Little Curvy Love, Liv Utzon, der mistede retten til at bruge sit fødenavn som designer og derfor måtte omtænke hele sin virksomhed midt i en kaotisk tid.

Men Liv Utzon, der rigtigt hedder Benedikte, er ikke typen, der sætter sig i en selvmedlidende rus og beklager sig langvarigt over sin situation. Som hun siger i interviewet:

- Okay, så er du ked af det en dag, så læg dig ned, men stå op og tag dig sammen, når du har ligget og mulet lidt over det. Jeg har prøvet at gå konkurs, jeg har haft hudkræft, jeg har oplevet min familie blive splittet, jeg har haft utallige aborter og stået som enlig mor uden en krone på lommen, men ved du hvad? Jeg har altid været taknemmelig for livet. For vi skal være glade for, at vi er her. 

Har du brug for et kærligt (ind)spark?

Efter artiklen blev bragt, fik Liv Utzon flere breve fra læsere, og de gjorde et stort indtryk på hende. Og hun svarede selvfølgelig dem alle personligt. Og med den nye brevkasse i Q er det hendes håb, at kunne hjælpe endnu flere.

Vi spurgte Liv, hvorfor man trygt kan skrive til hende:

- Jeg er jo hverken et overmenneske, psykolog eller et mirakel. Men jeg er en kvinde, der selv har oplevet meget her i livet og har stor empati for andre. Jeg kender godt selv til følelsen af ikke at være perfekt eller føle mig nedgjort, men samtidig har jeg en evne til at se frem og finde det positive i det meste. Den evne vil jeg gerne dele med andre.

 Hvad er dit håb med brevkassen?

- Mit håb er, at jeg kan være som den kærlige veninde, der ærligt fortæller, hvad jeg læser og oplever. Det kan være en kvinde, der har svært ved at finde ud af, hvad der ville klæde hende. Eller en, der for længe har hørt på, at hendes numse er for stor. Eller hende, der bare ønsker et svar fra en, som ikke har en forudfattet mening, men blot ønsker hende det bedste. Jeg ved, det kan være svært, men mange skriver alligevel til mig, og her får man så også muligheden for at hjælpe andre, for jeg er sikker på, at mange står med de samme følelser.

Har du et spørgsmål eller en udfordring du gerne vil have hjælp til, så skriv til [email protected] – skriv Liv Utzon i emnefeltet. Til hvert nummer udvælges et brev, og du vil få svar både direkte på mail, ligesom brevet og svaret vil blive bragt i magasinet. Du må gerne være anonym i magasinet, så længe vi ved, hvem du er. Husk at notere, hvis du ønsker at være anonym i magasinet.

Vild med Q? Så følg @curvy_kandi på Instagram