Foto: Youtube
Elsk din krop

Ny bog: Nu fortæller Mr. Grey sin historie

Historien om Mr. Grey og Anastasia Steele får endnu et kapitel tilskrevet deres romance. En ny bog af forfatteren E. L. James udkommer senere på sommeren.

Læserne har ædt trilogien om Christian Grey og Anastasia Steele rådt, og har længe skreget på mere. Nu imødekommer forfatter E. L. James sine fans’ ønsker og udkommer med en ny bog i serien.

"Denne bog er dedikeret til alle de læsere, som spurgte... og spurgte... og spurgte... og spurgte," skriver hun i bogen, som kommer til at gå under navnet ”Grey – Fifty Shades of Grey as told by Christian”.

Læs også: VIDEO: Mr. Grey will see you... again!

Fortalt fra Mr. Greys vinkel

Som titlen antyder, har forfatteren denne gang taget udgangspunkt i Mr. Greys historie og synspunkt. Således er romanen skrevet med hans tanker og ord, og dermed bliver det helt sikkert en markant ny oplevelse at læse om Anastasia og Mr. Grey.

"Christian Grey er en kompleks karakter, og læserne har altid været fascineret af hans lyster, motivationer og mystiske fortid. Alle, der har været i et forhold ved, at der er to sider af alle historier," siger E. L. James.

Bogen udkommer på engelsk d. 18. juni og forventes at udkomme på dansk senere på sommeren.

>> Få sex som i Fifty Shades of Grey

 

(Indeholder affiliate links)