Vælg de rigtige lommer på dine jeans
Stil

Vælg de rigtige lommer til din bagdel

11. maj 2018
af Ahn Line Woo Shing Hai og Christina Forsberg
foto: Shutterstock og PR
Når enden er god, er alting godt. Og uanset om din bagdel er fyldig eller flad, kan de rette baglommer gøre den endnu skønnere. Vi har fundet jeans med forskellige lommer - kig med her.

1. De små lommer

Jo mindre baglommerne på dine bukser er, jo større synes bagdelen. Det vil altså sige, at små lommer er perfekte, hvis du gerne vil skrue lidt op for fylden. Små lommer er f.eks. flatterende til en æblefacon, hvor fylden typisk sidder på maven og barmen, mens arme, ben og bagdel ikke har så meget volumen. Vælg gerne et par bukser, der sidder til hen over numsen, så effekten af lommerne kommer til sin ret. Går du efter jeans, er denim med en smule stretch det perfekte materiale, både fordi det sidder flot på numsen, og fordi en blød lining strammer mindre om livet.

https://imgix.femina.dk/ny_smaa_lommer.jpg

2. De store lommer

Det lyder måske lidt paradoksalt, men store lommer får din bagdel til at synes mindre. Forklaringen er ret simpel - de store lommer får øjet til at tro, at der er mindre numse, fordi der ganske enkelt er mindre stof rundt om lommerne. Vælger du et par bukser med store lommer, der sidder forholdsvist tæt på hinanden, falder øjet mere centralt på bagdelen, og det får den også til at synes smallere. Er du pæreformet med brede hofter og en stor, lækker mås kan du derfor skabe harmoni til en mindre overkrop med et par store gerne højtsiddende baglommer på dine jeans.

https://imgix.femina.dk/ny_store.jpg

3. Lommer med lir

Har du en lille bagdel, eller har den tabt lidt fylde til tyngdekraften, kan du sagtens snyde dig til mere gods på bagsmækken med de helt rigtige baglommer. Er du f.eks. på jagt efter et par nye jeans, er modeller med baglommer, gerne højtsiddende og med en klap, geniale, da de får bagdelen til at synes større. Det samme gælder andet pynt som f. eks. mønstrede syninger på lommen, lynlåse og andet lir. Slid på bagdelen kan desuden hjælpe dig på vej, hvis du drømmer om en større popo. Lommer med pynt er særligt gode til dig med en drenget figur, hvor der ikke er så meget forskel på bredden af hoften og taljen.

https://imgix.femina.dk/ny_lir.jpg

4. Dem uden lommer

En buksebag uden baglommer fremhæver ganske enkelt det, der er, fordi der ikke er nogen linjer til at bryde den ensartede overflade. Har du en struttende bagdel, som du gerne vil fremhæve, ser du derfor skøn ud i bukser uden baglommer. Vælger du en lidt lavtaljet model, kommer din numse til at se rundere, mens en model med højere talje kan få bagdelen til at syne længere og større. Det kan dog være en fordel, hvis du har en fyldig bagdel, men en kort underkrop.

https://imgix.femina.dk/ny_uden.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også