https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/09/36/tini-stiltips/tini-stor.jpg
Stil

Tini Owild: Sådan slipper du ud af fejlkøbs-fælden

2. september 2013
af Redaktionen
Stylisten Tini Owild giver dig her sine tre bedste tips til at slippe for masser af fejlkøb

Fakta om Tini Owild

Hun er en af Danmarks kendteste stylister. Uddannet mastercoach med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning af erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private.

Forfatter til bestseller-bøgerne »Stylecoaching - 6 trin til din personlige stil« samt nyeste udgivelse »Fra ok til lækker«.

I 2008 grundlagde Tini Stylewise Academy, hvor hun - som den eneste i Danmark - blander coaching med styling i en unik uddannelse. Hvert år uddanner hun to hold stylecoaches fra akademiet.

Tini har været personlig stylist for blandt andet Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

Læs meget mere om Tini Owild og hendes stylecoach-uddannelse på Stylewise Academy

Tilbudsaviserne vælter ind gennem brevsprækkerne og i butikkerne kappes de gule 'spar 20,30,40, 50 - og 60 %'-udsalgsskilte hidsigt om kundernes gunst og kreditkort.

Og du kender det med garanti. Det der med, at du bare må have noget nyt til din garderobe. Bare må gøre et kup, nu hvor det hele fås for under det halve, og så ender kjolen, de nye it-jeans og tunikaen, som ekspedienten ellers forsikrede dig om var så fantastisk til dine øjne bagerst i skabet sammen med dine 99 andre fejlkøb. Og samtlige fejlkøb har været tilpas dyre til, at du ikke rigtigt nænner at skille dig af med dem.

Hvis du kender det, så er det altså ikke fordi, du ikke duer til det der med tøj.

For selvfølgelig duer du. Også til det der med tøj. Og selvfølgelig kan du blive lige så attraktiv, lækker og struttende af her kommer jeg-selvtillid, som hende veninden, du har, der bare altid ser så hamrende godt ud.

Forskellen på hende og dig er, at hun kender sin inderste stilkerne. Hun ved instinktivt hvad, der klæder hende, og det får hende til at stråle i selv den billigste udsalgs klud. Og hun ved, hvad der i dén grad ikke virker for hende.

Den gode nyhed er, at du kan lure hende kunsten af. Endda meget lettere end du tror.

Her er Tini Owilds 3 trin, der giver dig en helt forrygende start

Første trin: Find din stilkerne

Du kan tage testen og finde den lige her.

Andet trin: Lyt til dig selv og glem de andre

Det tøj, du befinder dig allerbedst i - medmindre det er de gamle slidte joggingbukser med malerpletterne fra dengang, du malede sommerhuset tilbage i '72 - er med garanti også det, du er mest lækker i.

Tredje trin: Ryd op og smid ud

Sæt en halv dag af til projektet og gennemgå alt det tøj, du har i din garderobe og fjern alt det, du aldrig bruger, ikke kan passe mere og så videre. Og nej, du kommer ikke til at kunne smyge dig i de smalle jeans fra før, du fik børn.

Læs også