Hvilken type er du til julefrokosten?
Annonce
Stil

Test dig selv: Hvem er du til julefrokosten?

30. november 2023
Annonce for Aspire Brands
Julen står for døren, og det er tid til at finde det ultimative festlook frem. Er du til glimmer og glamour eller less is more? Tag testen, og find ud af, hvilken type du er til julefrokosten.
Aspire Brands

Årets festligste sæson er for alvor skudt i gang – men hvilken type er du til julefesten?

December er fyldt med festlige anledninger som julefrokost med familien, juleafslutning på arbejdet, juleaften og nytårsaften, og det er oplagt at give den fuld gas med smukke negle og elegante vipper.

Det er let at blive grebet af stemningen – men husk, at det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas og hygger dig. En smuk og naturlig hud kan nemlig være mindst lige så flot som en vild og ekstravagant festmakeup.

Hvis du er i tvivl om, hvilket look der passer til dig? Så tag vores sjove test herunder, og find ud af, hvem du er til julens festlige anledninger – og hvilke produkter du kan bruge til at opnå det perfekte resultat.

Tag testen her, og find ud af, hvem du er til julens fester.

Sådan bliver du festklar

Fandt du din festtype? Her kan du læse mere om produkterne, som passer til de forskellige typer.

Red lokkerne med tørshampoo fra Batiste

Tørshampooen fra Batiste er en vaskeægte klassiker, og det forstår vi virkelig godt. Lad produktet style håret, og efterlad frisuren med masser af liv.

https://imgix.femina.dk/2023-11-24/batiste-ny.jpg
Fra venstre: Batiste XXL Volume, Batiste Heavenly Volume, Batiste Naturally Bamboo Fibre & Gardenia, Batiste Naturally Green Tea & Chamomile Batiste Bare og Batiste Original.

Tørshampooen har til opgave at fjerne hårets urenheder og produktrester – et kæmpe plus er, at den på samme tid formår at tilføre glans, volumen og duft. Alt det gør den samtidig med, at den sikrer, at håret holder hele aftenen. What’s not to like?

https://imgix.femina.dk/2023-11-17/ny.jpg

Tørshampooen fra Batiste findes i et hav af varianter med forskellige dufte. Find din favorit her.

Børst med Tangle Teezer-hårbørsterne

Måske er du allerede stødt på de flotte og farvestrålende hårbørster fra Tangle Teezer. Udover det lækre design er børsten både nem og behagelig at anvende. Børsten løsner og reder skånsomt dit hår og efterlader et smukt, blødt og skinnende resultat.

https://imgix.femina.dk/2023-11-10/borster-fe_0.jpg
Fra venstre: Blow & Smooth Large Round, Wet Detangler Mini Pink Sherbet og Plant Brush Earthy Purple.

Børsterne fra Tangle Teezer er skabt ud fra en speciel tandteknologi, der sikrer, at børsten hverken skader eller hiver i håret. Den patenterede tandteknologi giver derfor håret de allerbedste forudsætninger, når det skal reddes, føntørres og styles.

https://imgix.femina.dk/2023-11-17/k.jpg

Læs mere om hårbørsterne fra Tangle Teezer her, og find den i din yndlingsfarve.

Oplev Real Techniques' vilde redskaber

De famøse makeupbørster fra Real Techniques er til dig, der er en rigtig skønhedsnørd. Børsternes bløde tekstur passer perfekt ind i enhver beautyrutine, og så er de ideelle til alt fra øjenskygge og blush til pudder og foundation. Påfør produktet med børsten og få en smuk og ensartet hud. Læs mere om makeupbørsterne her.

https://imgix.femina.dk/2023-11-10/borst_0.jpg
Everyday Essentials, Chic Dreams Sponge Set, 2 in 1 Miracle Powder Puff, Cryo Sculpt Facial Roller og Artist Essentials.

Ligesom makeupbørsterne er makeupsvampen blevet et kæmpe hit. De fine svampe er ideelle til dig, der skal lægge en foundation eller concealer, der blender naturligt ind i huden.

Tip! Inden du lægger festmakeuppen, kan du som en del af din hudplejerutine bruge Cryo Sculpt Facial Roller til at sikre en frisk og strålende hud. Læs mere om produktet her.

https://imgix.femina.dk/2023-11-10/resten-fe.jpg
Fra venstre: Elegant Touch Blush Suede, EyeLure 3/4 length, Skin Generics Hyaluronic Acid Moisturising Cream og Ecotools Luxe Natural Elegance Face Makeup Brush Kit

Få smukke vipper med Eylure

Elsker du fest og farver? Så er de vilde øjenvipper fra Eylure uden tvivl et must. Vipperne holder hele aftenen og efterlader et vaskeægte festlook. Påsæt vipperne let og elegant, og lad dem indramme og markere øjet.

Læs mere om vipperne fra Eylure her.

Forkæl din hud med Skin Generics

Er du til et naturligt og rent look, så er den lækre dagcreme fra Skin Generics uden tvivl et must. Cremen fugter, øger hudens elastitet og er proppet med gode vitaminer, der giver huden det boost, som den har brug for. Påfør cremen morgen og aften på et renset ansigt, og opnå den fineste glød.

Læs mere om dagcremen fra Skin Generics her.

Læg den perfekte makeup med børster fra Ecotools

Makeupbørsterne fra EcoTools er designet til kvinder i alle aldre. Produkterne er lavet af veganske og plantevenlige materialer, som er skånsomme mod huden. Luxe Natural Elegance Face Makeup Brush Kit består af hele fem børster: en linerbørste, en flad øjenskyggebørste, en tilspidset blendingsbørste, en vinklet foundation børste og en blød pudderbørste. Brug sættet til at skabe det komplette festlook.

Find Makeupbørsterne fra Ecotools lige her.

Skab smukke festnegle med Elegant Touch

Flotte negle giver et ekstra festligt udtryk. Heldigvis behøver det heller ikke at tage særlig lang tid. Det innovative neglebrand Elegant Touch får inspiration fra tidens tendenser, kendte og catwalktrends.

Læs mere om de elegante negle fra Elegant Touch her – og find dem, der passer til dig.

Læs også