mode
Stil

Stylistens tips: De 6 bedste modebutikker i Aalborg

17. juli 2018
af redaktionen
Birgit Axelsen er stylist og fast tilknyttet FEMINA og vores event FEMINAdagen. Her giver hun sine bedste tips til shopping i skønne Aalborg.

Hos Moshi Moshi Mind i Aalborg er der fokus på tøj i et tidsløst design, hvor lækre og holdbare materialer er bærende for hver style. Et nordisk og afslappet udtryk præger stilen i butikken, hvor det bløde og underspillede tøj skaber referencer til yoga og den spirituelle verden. Tøjet er dog ikke kun til ”after-work” og kan nemt styles til både hverdag og fest. Herudover tilbyder butikken naturlige hudplejeprodukter fra Bioeffect og Amazing Space, som skal inspirerer kunden til også at finde sin indre skønhed frem.
Moshi Moshi Mind, Gravensgade 21, 9000 Aalborg

I Aalborgs hyggeligste gågade, Gravensgade, ligger butik Strøyer, som frister med bløde strik, flotte print, cool jakker og jeans. Butikkens udvalg er et miks af det feminine, afslappede og rå, og her kan du både finde den uundværlige hverdagsskjorte samt den smukke kjole til en særlig anledning. De fleste af butikkens mærker er danske og tæller blandt andet Stine Goya, Heartmade by Julie Fagerholt, Rabens Saloner, Pieszak, Grauman, Lollys Laundry og Stella Nova.
Strøyer, Gravensgade 3, 9000 Aalborg

Er du til tidens hotte mode, skal du besøge Tiffany i Aalborg. Her tilbyder man nemlig sine kunder en kombination af lækre, klassiske styles og modens nyeste trends. Med mærker som American Vintage, Ganni, Acne, Meotine, Holzweiler og Kokoon er prisniveauet i butikken for alle, og giver kunderne mulighed for at skabe deres egen individuelle stil.
Tiffany, Bispensgade 6, 9000 Aalborg

Selv om Sirup ligger lidt udenfor Aalborg er butikken alligevel en favorit hos den modebevidste kvinde i byen. Butikkens popularitet skyldes formodentligt den meget kompetente og personlige betjening, som med tiden er blevet Sirups varemærke. Herudover har butikken et stort udvalg af mærker, der gør det muligt at finde styles til enhver lejlighed. Butikken forhandler blandt andet Stella Nova, Stine Goya, Second Female, Nue Cph, Mads Nørregaard, Y.A.S. og Gestuz.
Sirup, Pakhusvej 1, 9260 Gistrup

Hos by SHEFALI er der fokus på eksklusivitet, hvilket ses både i forhold til butikkens interiør samt mærker. Med udgangspunkt i konceptet, ”lækkert tøj skal være anvendeligt”, er butikkens styles nøje udvalgt på messer i både ind-og udland. En del af sortimentet i butikken er placeret på den høje ende af prisskalaen, men lad dig ikke skræmme af det, for her kan du også finde smukke og unikke ting, som ikke sprænger hele budgettet. Paul & Joe, LaLa Berlin, J Brand, Stella McCartney og Utzon er i blandt butikkens mærker.
By SHEFALI, Nørregade 1, 9000 Aalborg

Magasin er vores samarbejdspartner på Feminadagen på Comwell. Magasin vender tilbage til Aalborg efter 11 års fravær og åbner deres syvende stormagasin som en del af Friis shoppingcenteret i centrum af Aalborg. Nordjydernes mange besøg i Magasins webshop har vidnet om en stor interesse fra Aalborg, og den interesse imødekommes fra den. 20 september 2018, hvor Magasin åbner en forretning på 7500 m2, der bl.a. kommer til at byde på en ”corner-shop” med Sephoras populære produkter.
Magasin, Nytorv 27, 9000 Aalborg

Læs også