https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/august/foto-af-e-kursus-i-kantowild.jpg
Stil

Stylist og coach: Sådan får du kant!

30. august 2013
af Lonnie Kjer
Foto: PR
Skru op for lækkerheden og få kant. På den fede måde, selvfølgelig. Tini Owild har opskriften på, hvordan du går fra ’ok til lækker’, og hun inviterer alle Oestrogen’ere indenfor. Vil du ha’ formlen? Læs med her.

Har du bare heller aldrig noget som helst at tage på? Altså, selvom skabe og skuffer godt nok bugner af lækkert - og ubrugt - tøj? Kommer du også altid hjem med de samme varer og mærker, eller mangler du bare modet til at springe fra det alt for sikre til det mere modige? Ja, så er Tini Owilds online-kursus 'Sådan får du kant' lige noget for dig.


En af Danmarks mest kendte stylister

Uddannet mastercoach med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private.

Kendt som stylisteksperten i medier som: Politiken, Berlingske Tidende, Femina.

Forfatter til bøgerne "Stylecoaching - 6 trin til din personlige stil" og 'Fra ok til lækker'.

Hende, der viser dig de 6 metoder til kant med øvelser og opgaver undervejs ...

Alle kvinder har det!
Og stylisten ved, hvad hun taler om. Owild har ikke bare masser af års erfaring i rådgivning og personlig styling. Hun ligner også selv en milliard og er en af de dér, der bare har dét, vi gerne vil ha'. Og det er netop kernen i kurset.

"Vi ved det måske ikke selv, men alle kvinder har et lækkerhedspotentiale, som bare venter på at blive foldet ud," siger stylisten til Oestrogen.dk.

Kurset for alle kvinder
Og det er virkelig alle kvinder, hun taler til. Høj, lav, tyk, tynd, ung eller gammel.
"Kurset er for den helt almindelige kvinde, der har brug for at kende de teknikker, der får det bedste frem i dem. Det handler ikke om dyrt mærketøj men om at kende mulighederne, og her på e-kurset får de altså de tips og tricks, der er lige til at gå til - fra sofaen, hvis man vil." fortæller Tini Owild.

Kurset med værktøjskassen
Og vi kender dem jo godt … dem, der har bare har dét og altid går rundt og ligner noget, vi andre aldrig kommer i nærheden af at ligne. Dét gør vi altså nu, når online-værktøjskassen med styling åbner op for posen med de seks metoder, der udfordrer dig på tøjsammensætninger, vaner, overbevisninger og dit mod til at prøve noget nyt.

Og intro-tilbuddet på 997 kr er vel også værd at tage med … men skynd dig - det gælder kun til tirsdag!

Følg med på Oestrogen.dk og vind kurset!
Indtil da kan du læse om kurset her
Eller købe det
her

Læs også