https://imgix.femina.dk/storage_1/media/article/1321_kjole_pri.jpg
Stil

Sommerkjoler: 10 tips til dit næste køb

23. maj 2013
Af moderedaktionen 05/23/2013 - 12:00
På en varm sommerdag er der intet bedre end at hoppe i en sommerkjole, men hvilken af de mange smukke sommerkjoler skal du vælge? Find den der passer til dig og din figur, når FEMINA giver dig 10 tips til dit sommerkjole-valg.

Det er blevet tid til at hoppe i en af de mange sommerkjoler, du kan få i butikkerne i øjeblikket. Men er du på herrens mark med hensyn til, hvilken sommerkjole, du skal vælge, så giver modestylist Majbritt Olsen her sine bedste tips til hvilken slags, der passer til din kropsform.

1 # Vælg den stramme version af sommerkjolen, hvis du ønsker at vise din flotte figur.

2 # Brug shapewear, hvis varmen tillader det, og snyd dig til den perfekte krop.

3 # Vælg kjoler med lange eller trekvartlange ærmer, hvis du gerne vil kamuflere dine arme en smule.

4 # Har du en fyldig barm, så gå efter sommerkjoler med en rund udskæring frem for en V-udskæring.

5 # Vælg en kjole med lidt længde, hvis du ønsker at skjule dine knæ. Et snit der slutter lige under knæet er både feminint og klædeligt.

6 # Pep dine sommerkjoler op ved at bruge et bælte eller bånd i taljen, det fremhæver en flot figur og er især flot til en timeglas figur.

7 # Hvis din figur er meget petite, kan du med fordel vælge en kjole med print.

8 # Gå efter sommerkjoler med A-form, hvis dit bredeste sted er om hofter og bagdel.

9 # Hvis du har en meget lille barm, kan du med fordel gå efter en sommerkjole med detaljer ved brystet, da det giver noget fylde og får din barm til at syne af mere.

10 # Ønsker du at skjule din mave, skal du undgå de meget oversize kjoler som er bredt skåret, men i stedet vælge en kjole der sidder lidt løst men som er smalt i snittet.

Læs også