https://imgix.femina.dk/media/article/1724-noeglekoeb-prim.jpg
Stil

Sommerens 4 nøglekøb

22. juni 2017
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Kamilla Bryndum
Brug de lette og luftige køb hele sommeren og kombiner med det, du allerede har i din garderobe. Mix på kryds og tværs og skab dig nogle look til både dag og aften.

HER FÅR DU SOMMERENS BEDSTE NØGLEKØB

Kimono Kimonoen er uundværlig i de varme måneder. Den pynter så meget med sit print, at du har det skønneste outfit, hvad enten det er denim eller en T-shirt, du smider den over. Brug den åben over bikinien, og lukket som kjole til aften. Silkekimonoen er lidt i den dyre ende – til gengæld kan den bruges i mange sæsoner, hvis du vælger et tidløst print. Pyjamassættet De fine og behagelige pyjamassæt fungerer på samme måde som en buksedragt, hvor du ikke skal tænke over, hvad der passer sammen, men bare vælge sko. Fremhæv den stærke farve fra printet med top eller neglelak i samme farve. Materialerne gør, at du sagtens kan bruge sættet på en varm sommerdag de lange ærmer og ben til trods.

Shorts Vælg et par shorts, du føler dig godt tilpas i – med print, som du kan mixe med en farvet overdel og få et farverigt udtryk, eller et par ensfarvede, som du kan style klassisk med skjorte og tynd blazer til. SE OGSÅ: 9 skønne maxikjoler under 900 kr. Den hvide kjole En hvid kjole er altid en sikker vinder i sommermånederne. Den kan bruges hele dagen igennem og piftes op med høje sko til aftenbrug, og den kan også være sporty og afslappet med sneakers. Tilfør lidt kulør i din yndlingsnuance med en strik, neglelak eller sko. Fine pasteller giver et flot sommerlook.

SE SOMMERENS 4 BEDSTE NØGLEKØB I GALLERIET HERUNDER

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også