https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/maj/ben-prim.jpg
Stil

Snyd dine ben længere

27. maj 2013
af Lisbeth Madsen, Newsdesk, Aller Media
Lyder lidt længere og lidt slankere ben som noget for dig? Men er det ikke ligefrem dét, du står med fra naturens hånd? Heldigvis hjælper skomoden dig lige nu rigtigt godt på vej. Få et par hurtige tips her...

Det er sommer og dine labre ben skal vises frem, og de gør sig sandsynligvis bedst i et par af de lækreste sandaler, der er i butikkerne nu. Nemlig sandaler med en enkelt rem over foden og rigtig høj hæl. Skoene er stilrene og enkle og er blevet set til modeshows for såvel Alexander Wang som Calvin Klein til denne sæson. Det skriver kvindesitet kk.no.

Denne type sandal med en enkelt rem eller to hen over foden og ankelrem så vi også i 1990'erne skriver kk.no, men nu er denne skotype altså vendt tilbage. Og den gør virkelig noget godt for dine ben.

Farven der er helt perfekt
Moderedaktøren på kk.no Silje Pedersen forklarer, at hvis du gerne vil have dine ben til at syne længere, så skal du gå efter de lyse farver på skoene. Gerne nude eller en sart lyserød. Det betyder, at det næsten ikke ses, at du har sko på, og det giver effekten med de længere ben, siger hun.

"Dette er også en farve, som passer til det meste - hvad end du skal til fest, dåb eller bryllup til sommer", siger Silje Pedersen til kk.no.

Vælg sko i pangfarver
Hvis du har lyst til, at der skal mere farve på dine sommersko, så anbefaler moderedaktøren, at du går efter gule, ferskenfarvede eller turkise sandaler, da disse farver passer rigtigt godt til sommerbrune ben. Men ellers er det også okay at gå efter en klassisk sort.

"Farvemæssigt er det hvid, der dominerer denne sæson, men sort er også en sikker klassiker, som passer til alt i garderoben", siger Silje Pedersen.

Læs også