Selvbruner
Skønhed

Videoguide til den perfekte selvbruner

2. maj 2014
af Q.dk
Foto: PR og Shutterstock
Se selvbrunereksperten James Reads fine videoguides til den perfekte selvbruner med masser af tips og gode råd til dig når du skal igang.

Er du lidt skræmt over at skulle vise dine blege ben og arme frem? Så er der hjælp at hente her, når selvbrunereksperten James Read giver dig tips og gode råd.

Selvbruner masken

Hvis du ikke sover med hovedet begravet i puden, kan den nye "overnight" maske fra James Read være løsningen for dig. Masken indeholder både plejende ingredienser og selvbruner. Masken har et højt indhold af aloe vera, hyaluronsyre og ekstrakt fra agurk og røde alger - og mængden af selvbruner er ikke overvældende, så resultatet er ikke Mallorca- brunt. Husk at bruge den på halsen også og vær ekstra opmærksom på hårgrænsen. Selvbruner masken kan også give dig et quick fix: Påfør masken og lad den sidde i to timer og vask den af - glød i en fart.

> Køb James Read Sleep Mask Tan Body, 200 ml, 275 kr. her

Selvbruner med gradvist tanning

Kan du bedst lide at holde den brune kulør ved lige med en gradual tan, der gradvist og en hel del langsommere end almindelige selvbrunere opbygger farven? Gradual Tan fra James Read, som dufter af absolut ingenting er et godt bud på sådan en selvbruner, men der findes mange - Se vores test af selvbruner her, men se først videoen, der viser dig hvordan du bedst påfører denne form for selvbruner.

> Køb James Read Gradual Tan Body / Light, 200 ml, 225 kr. her

Den flydende selvbruner

Den flydende selvbruner kan være lidt af en kunst at påføre og samtidig undgå, mallorca-farven og striberne. Men James Read giver dig de bedste tips, hvis du begiver dig ud i den flydende selvbruner her:

Læs også: Selvbruner-guide: Her er de bedste på markedet

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også