pige tager foundation på
Skønhed

Videoguide: Få eksperternes tips til at lægge en perfekt foundation

18. marts 2019
af Michelle Løvstrup
Thejls: Foto: Panthermedia
Skal din foundation være let eller fuld dækning? Uanset hvad, har vi fundet YouTubes bedste og nemmeste tips til at finde den rigtige foundation-farve og lægge den så pænt, at det ligner hud.

Find den rigtige farve til din foundation

En smuk, jævn hud er grundstenen til en flot makeup, og det kan foundation hjælpe dig med at opnå – hvis du altså finder den rigtige farve, for ingen af os har lyst til at gå rundt med en uklædelig foundation ”kant” ved kæbelinjen, eller have et ansigt, der er en anden farve end kroppen. Men at finde den helt rigtige farve, der matcher netop din hud, kan være svært, da man kan blive snydt af lyssætning og valg af undertone. Cecilia Demant er, foruden kemiingeniør og project manager hos Matas, youtuber på kanalen Cecilia Demant. Cecilia her en kæmpe teknisk viden indenfor skønhedspleje, og her i videoen kan du få hendes tips til at finde den rigtige farve til din foundation.

LET DÆKNING: Sådan lægger du en smuk foundation - og ét tip, der får det til at ligne din egen hud

Hvis du endnu ikke er stødt på Estée Lauders global beauty director, den chikke parisienne Violette, har du noget til gode. Violettes tilgang til make-up er befriende – det handler om at have det sjovt og at fremhæve det, man allerede har. Med en baggrund indenfor maleri og kunst, har Violette et rigtig godt udgangspunkt for at lege med farver, skygger og lys på ansigter. Heldigvis for alle os, deler hun ud af sin skønhedsvisdom på sin youtube-kanal. Lad dig ikke narre af videoernes artsy udtryk – Violettes make-up tips er altid enormt nemme at efterligne derhjemme. Her får du en guide til, hvordan du skaber et let foundation look, som udover at give en smule dækning, stadig ligner hud.

FULD DÆKNING: Sådan dækker du rødme og rosacea med din foundation

Lisa Eldridge er med sine 1.8 millioner følgere, en af youtubes største make-up guruer – og det er ikke for ingenting! Lisa har mange års erfaring som makeupartist, hvor hun blandt andet har arbejdet for ELLE, Vogue, Harper’s Bazaar, ligesom hun også har været makeupartist for utallige kendte mennesker. Trods hendes stjernespækkede hverdag, virker Lisa utroligt nede på jorden, på sin youtube-kanal, hvor hun formidler uundværlige make-up tips på en letforståelig og let efterlignelig måde. Se hendes tips til at lægge en foundation, så den dækker rødme.

Læs også