https://imgix.femina.dk/media/876ebce9975c4dc980caf6622e6f3fcd.jpg
Skønhed

Vi tester mascaraer

6. december 2011
af Skønhedspanel
foto: PR
Oestrogen.dks skønhedspanel har testet mascaraer, og giver dig her deres dom.

Nilens Jord - Extension mascara / Testet af Irene Godballe

Denne mascara har en meget brugervenlig konsistens. Hverken for tyk eller for tynd, hvilket gør påføringen ganske enkel. Ligesom den meget glatte og smidige konsistens gør, at mascaraen ikke klumper
Jeg har brugt mascaraen til hverdag, hvor jeg har lagt et enkelt lag eller to. Og jeg har brugt den til fest, hvor jeg har påført flere lag og opnået en anden effekt med den.
Den giver rigtig god farve og derved opnås meget intens sorte vipper og det kan jeg personligt rigtig godt lide. Er man ikke til for meget make up, så står den rigtig godt alene og rammer øjnene flot ind på egen hånd, uden man behøver eyeliner eller andet.
Den har en god holdbarhed og begynder ikke at drysse eller lignende efter nogle timer. Jeg behøver derfor ikke hverken supplere med yderligere lag i løbet af dagen eller være nervøs for, at jeg har mascarastøv hele vejen ned af ansigtet. Jeg vil helt klart anbefale denne mascara til andre, i og med den simpelthen bare er god!
At den oven i købet både fås for rimelige penge og er paraben-og parfumefri, gør at jeg vil anbefale den til alle kvinder, der ønsker sund luksus og forkælelse for rimelige penge.

L'oreal - Voluminous Million Lashes / Testet af Louise Eskildsen


Mit første billede af mascaraen - guld, plastik, voluminøs. Mine piger på 7 og 10 år er helt oppe at ringe og synes, den er "mega flot". L'oreals mascara lover ifølge navnet både volumen og en "millionisering" af vipperne - det er jeg selvfølgelig meget spændt på, om den lever op til.
Det første, der slår mig, når jeg trækker børsten ud af hylsteret, er, at den lugter lidt sprittet, hvilket ikke er et plus. Børstehovedet er stort i forhold til den mascara, jeg plejer at bruge, så det kræver lidt øvelse at manøvrere den uden at prikke øjnene ud på mig selv eller få sorte pletter på næsen. Når jeg lige har vænnet mig til børstens størrelse, er det dog en fin mascara - den klumper ikke, den skiller vipperne fint, og der skal ikke mange "strøg" til, før vipperne er dækkede. Jeg føler ikke, at jeg pludselig har en million vipper - men den lever op til navnet "volume".
Jeg giver mascaraen 4 ud af 6 stjerner - lugten og det faktum, at mine øjne bliver lidt irriterede, når jeg har den på, trækker desværre ned. Jeg anbefaler mascaraen til den prisbevidste kvinde, der gerne vil være med på de nye trends, og som ønsker en udmærket mascara til prisen.

Rimmel - Lash Accelerator / Testet af Maria Andreasen


Konsistensen minder mig om de fleste andre mascaraer jeg tidligere har prøvet. Måske er den her lidt mere flydende men ikke mærkbart. Jeg har brugt denne mascara hver dag i en periode på 5 dage, og jeg lægger mærke til at mine vipper synes længere.
Jeg var meget tilfreds med virkningen. Jeg synes, at denne mascara gav mig farve på vipperne, der holdte dagen igennem, en farve som heldigvis ikke endte under øjnene som nogle andre mascaraer kan have tendens til. Generelt synes jeg at Rimmel mascaraer tit overrasker positivt, da de trods den lave pris altså virkelig levere en vare man bliver glad for at arbejde med og bruge til dagligt.
Denne mascara er ingen undtagelse. Jeg vil klart anbefale produktet til kvinder, der ikke ønsker at give en formue for at se godt ud til hverdag, men som ønsker resultater, der kan ses. Denne mascara får i karakter 6 ud af 6. Den scorer så højt ved mig, da prisen er så lav og kvaliteten så høj. Jeg følte, at mine vipper tiltrak mere opmærksomhed end normalt og kunne sagtens finde på at investere i denne mascara. Rimmel er et af verdens ældste kosmetikmærker, og med en så godt produkt som dette forstår man altså godt, hvorfor dette Brand har overlevet så længe.

Maybelline - The falsies volum Express mascara /Testet af Louise Olsen


Det første jeg tænkte om mascaraens konsistens var at den var lidt tyndtflydende, dog nem at påføre- så ganske positivt første indtryk. Børsten er let buet og derfor nem at påføre, da den følger vippernes naturlige form.

Jeg har anvendt mascaraen dagligt og den fungerer fint og vipperne bliver pæne. Dog er den ikke så optimal at gen- påføre, da den er svær at "bygge ovenpå" og derved ikke så god til at tilføje mere fylde til vipperne. Men som produktet lover, er hovedformålet jo også at forlænge vipperne og ikke nødvendigvis tilføje mere volumen.

Mascaraen er som udgangspunkt et udemærket makeup produkt og en fin mascara til hverdag- ønsker man et mere dramatisk look til fest og aftenbrug ville jeg nok vælge en mascara som tilføjer mere volumen.
Men alt i alt kan et ok resultat opnåes med Maybelline the falsies volume Express mascara, sammenlignet med pris og hvad man ud fra dette kan forvente.

Min kæreste som nysgerrigt studerede produktets indpakning, da jeg skulle til at skrive denne anmeldelse ytrede en interessant iagtagelse omkring at produktet måske ville gøre sig godt som butt plug/ sex legetøj - denne mulighed vil jeg lade stå åben og lade være op til andre læsere og brugere at vurdere.

Læs også