https://imgix.femina.dk/media/5335369c2e594d1cb85aa935bf4b8089.jpg
Skønhed

Vi tester den klasiske røde læbestift

6. november 2011
af Ahn Line Andersen Woo Shing Hai
Find den helt rette læbestift til dig og læs hvilken en holder bedst, fugter mest og har den stærkeste farve.


La Roche-Posay

MASSER AF FUGT
Cool, fræk orangerød-glød og nem at lægge på! Den føles næsten som en super fugtgivende læbepomade, og så er den ikke tilsat parfume. Stort plus! Den holder længe, men mister lidt af sin WOW-effekt undervejs. Og hvis jeg ledte efter en kraftig rød læbestift, ville den ikke være mit første valg, men den er til gengæld så blød, at man glemmer, man har den på, og så smitter den ikke så nemt af. Novalip Satin Rouge i farve nr. 191 fra La Roche-Posay til 139 kr.

FFFF (4 ud af 6)


Estée Lauder

DEN LETTE
Det her er ikke den mest kysse-venlige læbestift, da den let smitter af. Men hvis man sørger for at arbejde den godt ind (lægge på, duppe med papir og lægge på igen), holder den okay, hvis man ikke kysser for meget! Farven dækker ikke så godt, men hvis man leder efter en let hverdagslæbestift, er den rigtig fin, da den er lidt lettere i udtrykket. Den er f.eks god til bare at duppe på læberne for en let glød. Produktet lover dog en intens farve, som man slet ikke får, men emballagen er til gengæld rigtig fin, og det giver da et par ekstra point! Estée Lauder Pure Color Long Lasting Lipstick i farven Coral Fantasy til 230 kr.

FFF (3 ud af 6)

Læs også: Få blik fang på vipperne

HOLDER HELE NATTEN
Det her er en dejlig, knaldrød sag! Farven er super flot, og læbestiften er lækker, blød og virkelig nem at lægge på. Der kommer dog ret meget farve på læberne, men hvis du husker at kysse en serviet før noget andet, smitter den til gengæld kun minimalt af. Et lille nyt pift i ny og næ, og man kan feste med de flotteste læber til den lyse morgen! Læberne føles dejlig bløde, og det føles som at have en lækker læbepomade på. Det her produkt kan alt det, man forventer sig af en rød læbestift, og den kan klart anbefales. PRO Longwear Lipcreme i farven Prolong fra MAC til 165 kr.

FFFFF (5d ud af 6)


Color Riche Serum

FANTASTISK FARVE!
Er man til knaldrød læbestift, er den her et hit! Man behøver kun at lægge et enkelt lag, da farven er super intens. Den er dog lidt svær at lægge på, så brug en pensel, for hvis du rammer ved siden af, er den svær at få af igen. Læbestiften har en plejende anti-age serum i midten, der straks får læberne til at føles silkebløde. Men for at vedligeholde den intense farve, kræver det, at man frisker op i løbet af aftenen. Farven er helt fantastisk, og man forelsker sig i den, ligeså snart den sidder på læberne. Perfekt til festlige lejligheder! Color Riche Serum i farven True Red fra L'Oréal til 119,95 kr.

FFFFF (5 ud af 6) - bedst til prisen!


Dennis Knudsen

PERFEKT TIL BYTUREN
Sikke en frækkert! Den har et lille spejl OG en lille lampe, der gør, at du kan friske op på selv den mørkeste bodega. Den er lidt svær at lægge, da den er flydende som en lipgloss, men mere dækkende. Applikatoren er blød, og farven lægger sig flot. Den lover at være dækkende, blød og fugtgivende, og det holder faktisk meget godt. At den kan holde i flere timer, er måske en overdrivelse. Men så er det heldigt, at der både er spejl og lys, så man kan vise sin nye læbe-gadget frem til festen! Volume Lip Colour fra INK by DENNIS KNUDSEN i farven Cherries til 140 kr.

FFFF (4 ud af 6)

MAT OG SLIDSTÆRK

Det ligner en tusch, og den fungerer på samme måde, når man påfører den. Ordet 'Lasting' indgår ikke for sjov i dette produkt, så pas på, du ikke maler forkert! Den er meget svær at få af. Produktet lover en ekstra mættet, flot, intens farve, og jeg må indrømme, at der er pigment for alle pengene. Til gengæld er der ingen shine. Farven på emballagen snyder, for selvom den ser brunlig ud, er den helt rød og faktisk meget fin. Produktet udtører dog en smule. Til gengæld er den slidstærk og holder i flere timer! Lipfinity Lasting Liptint Passion Red nr. 09 fra Max Factor til 99 kr.

FFF (3 ud af 6)


SENSAI

Læs også: Få perfekte hvide tænder med Rapid White

MED ÆGTE GULD
Det her må være læbestifternes Rolls Royce - selv emballagen vinder på point! Den føles som at smøre en virkelig god læbepomade på. Den er blød, nem at arbejde med, dækkende og holdbar. 'The Lipstick'-serien indeholder ægte guld, silke og planteekstrakter, der har en anti-age effekt. Om det lige præcis er det, der gør den så lækker, ved jeg ikke, men den er god! Guldet skulle få lyset til at reflekteres på overfladen og give farven ekstra glød. Og ja, det passer! I love it! The Lipstick fra SENSAI by KANEBO til 385 kr.

FFFFFF (6d ud af 6) - Testvinder!

Læs også