https://imgix.femina.dk/media/6f1d90cbfa62449ea3bc91b8ef8d0471.jpg
Skønhed

Vi anmelder rynkecreme - til halsen

27. august 2011
af Skønhedsanmelder Linda Lykke Gømann Nielsen
foto: PR / Privat
Oestrogen.dks skønhedsanmelder har fået til opgave at teste om man kan fjerne sine hals-rynker med creme. Hun er ikke helt overbevist. Læs hendes anmeldelse her.

Exuviance toning neck cream er en ny creme fra Exuviance, som lover blødere og mere stram hud på hals og bryst, når den anvendes 2 gange dagligt. Den skulle være egnet til folk med almindelig og med særlig sart hud på disse områder.

Den kan anbefales til personer med tør eller tynd hud på bryst og hals. Dens konsistens er halvfed - den føles dejlig fed, men trænger hurtigt ind i huden. Når den smøres på huden, oplever jeg en svag følelse af "opstramning" og efter at have brugt den i 14 dage, føles min hud på brystet især ikke så sart som tidligere. Når det så er sagt, er der jo ingen creme, som kan udvirke mirakler - kun give følelse af velvære og afhjælpe eventuelle tørheder i huden.

Når jeg har brugt cremen og har opholdt mig i solen, har det været med en fornemmelse af, at huden ikke har været nær så udsat mod solen som tidligere. Dette skal dog ses i lyset af, at jeg har brugt den almindelige dosis solcreme samtidigt.

Skønhedsanmelder
Linda Gømann Nielsen

Duften af denne creme er en mellemting mellem citrus og "klinisk creme-duft", hvilket formentlig vil tiltale parfume-allergikere. Jeg bryder mig ikke specielt om duften, men accepterer fint, at cremen ikke er smækfyldt med parfume.

Cremen kan fint bruges på arme og hænder også. Dens konsistens efterlader huden blød og smidig, oplever jeg. Jeg har en enkelt gang prøvet den som øjencreme og hér virkede den fint, omend man måske burde overveje at anvende Exuviances egen øjencreme, hvis det er dét, man ønsker.

Jeg har brugt cremen morgen og aften i 2 uger nu og er tilfreds med resultatet. Jeg forventede ingen mirakler og blev derfor ikke skuffet.

På en skala fra 0-6 vil jeg derfor give cremen 3 og anbefale den til personer fra 30 år og opefter, da det er i denne periode, at kvinders hud som regel trænger til ekstra creme på hals og bryst.

Læs også