https://imgix.femina.dk/media/dd084c386eee4b86907215d496960b18.jpg
Skønhed

Vi anmelder bodyscrub

4. november 2011
af Eva Høj Andersen
foto: PR / Privat
Kendisserne kaster sig over de populære scrubs fra Tromborg, men er de nu også så gode? Oestrogen.dk har prøvet den af, og giver dig her en vurdering.

Det er fantastisk med bodyscrubs, specielt nu, hvor efteråret er ved at træde i karakter og den sidste farve fra sommeren desperat skal bevares og måske suppleres af selvbrunere. Body salt scrub orange fra Tromborg kommer i en lækker indpakning som gerne må flashes på mit badeværelse.

Den har en umådelig skøn koralfarve og ser i det hele taget bare indbydende ud. Bodyscrub'en har været en del af min baderutine i nogle uger og det har min hud sat pris på.

FAKTA

Vil du også teste skønhedsprodukter?

Elsker du at skrive og er du god til at fortælle andre kvinder din helt ærlige mening om skønhedsprodukter, bøger, helseprodukter og kulturelle oplevelser? Så vil Oestrogen.dk gerne bruge dig som anmelder. Du får ikke løn for dit arbejde, så du skal kun gøre det, hvis du synes det er sjovt. Send en ansøgning til Vigga@oestrogen.dk hvor du oplyser navn, adresse, alder, beskæftigelse og vedhæfter et farvebillede af dig selv taget på hvid baggrund i mindst 1000 x 1000 pixels.

Skønhedsanmelder Eva
Høj Andersen

Jeg har brugt den to gange om ugen over hele kroppen. Den er meget behagelig, saltkornene skrubber huden ren og blød, mens olien efterlader huden fedtet på den gode måde.

Endnu bedre er det, at scrub'en så drøj i brug, at huden er fuldstændig gennemfugtet bagefter, så man faktisk kan nøjes med at duppe sig tør og således slipper for at skulle tage bodylotion på efterfølgende.

Bodyscrub'en sliber rimelig kraftigt, så den er perfekt til ben og arme, men jeg er mere varsom med at bruge den på de steder, hvor huden er lidt mere sart.

Eneste minus for mig har været, at jeg ikke bryder mig om, at mine kropsprodukter dufter af appelsin, men det er der heldigvis råd for, for bodyscrub'en kommer i et utal af dufte.

Tromborg body salt scrub orange skal have 4 stjerner ud af 6, for det en rigtig lækker bodyscrub, som gør min hud glad i efteråret.

Køb body scrub fra Tromborg - 180 kr.

Læs også