https://imgix.femina.dk/media/22dde15c123340b6877ddf2544b86e3e.jpg
Skønhed

Tromborgs Anti Cellulite Serum mindsker appelsinhuden

10. november 2011
af Redaktionen
Tromborg er kendt for sine naturlige produkter, og nu har de et der kan hjælpe dig med appelsinhuden

Er du træt af appelsinhuden der bare ikke gider forsvinde ligegyldigt hvor meget du prøver at massere og skrubbe?

Tromborg har længe været et mærke der er kendt for naturlige og fantastisk gode produkter, og nu har de udviklet et der hjælper i kampen mod appelsinhuden - nemlig Anti Cellulite Treatment.

Produktet
Anti Cellulite Treatment Serum fra Tromborg har 45 aktive ingredienser, og er fyldt med kraftfulde og virkningsfulde ingredienser, som fjerner de "små smilehuller" i huden. Superingredienser i form af peptider samt økologiske urter og planter, der til sammen stimulerer collagen produktionen og reducerer antallet af adipocytter (fedtceller) under hudens overflade, så huden fremstår synligt fastere, og glattere og spændstig. Denne serum retter og strammer op, samt genskaber elasticitet.

Tromborg har med denne serum skabt et produkt der reducerer mængden af triglycerider (fedt) i fedtcellerne. Dette gøres ved at sætte skub i lipolysen - den biokemiske proces i huden som gør det af med fedt. Samtidig spændes ben for dannelsen af nye triglycerider i fedtcellerne, så fedtcellernes størrelse formindskes. Alt i alt forøges fedtnedbrydningen og dannelsen af nye fedtceller nedsættes.

Herudover indeholder tripeptider som binder sig til biprodukter ved den biokemiske fedtnedbrydning i huden, og dermed forstærkes effektiviteten af andre aktive ingredienser, der modvirker, at fedtcellerne i huden bliver større. Og peptider der forøger dannelsen af de vigtige proteoglykaner decorin og lumican som søger for, at collagenfibrerne i huden forbliver tynde og med forøget kvalitet og styrke.

> Se produktet i Qshoppen

Læs også