https://imgix.femina.dk/media/5aedd0b6630d4229a2540b0f955c1c06.jpg
Skønhed

Trinny and Susannah shapewear

16. marts 2012
af Q redaktionen
Shop Trinny & Susannah shapewear direkte i Qshoppen

Den famøse mode-duo Trinny og Susannah blev kendte i deres program "What not to wear" samt "Trinny og Susannahs makeover mission", og har lanceret en shapewear linje, som en gang for alle skal hjælpe kvinder verden over, med at forme deres krop som de ønsker.

Som noget nyt forhandler vi i Qshoppen nu Trinny and Susannahs shapewear linje, og i galleriet nederst i artiklen finder du en oversigt over produkterne, samt links ind til shoppen hvor du kan vælge at købe dem.

Trinny og Susannah introducerer shapewear

Se videoen hvor Trinny og Susannah introducerer deres historie med shapewear, og fortæller om de fantastiske "magic knickers"

"So many women are inhibited by their figures, which prevents them from going out and experimenting with clothing" - Susannah

Trinny og Susannah's guides til din kropstype

Hvilken kropstype er du?

Trinny og Sunsannah: Isvaflen

Det er ret sandsynligt, at du som ung var lidt af en drengepige, der klatrede i træer og delte tøj med din bror. Senere, da formerne, heriblandt dine bryster, ikke viste sig, fik din trekantede figur dig sikkert til at føle dig mindre sexet end dine kurvede kammerater, der eksperimenterede med push-up-bh'er og hoftevrikkeri. Det gav ingen mening at have udfordrende tøj på, syntes du, uden en anstændig D-skål eller en talje at spænde ind. Så nu holder du dig til veste, jeans og T-shirts - sportstøj, der passer til din atletiske bygning. Nederdele og kjoler synes at hænge på dig. Fat mod, kære Isvaffel, for det er denne atletiske bygning, der er så perfekt til catwalken. Designere synes, med rette, at deres tøj på dig bevæger sig på en måde, som viser det fra den bedste side. For couture-dronninger er du et omvandrende tøjstativ.

De vigtigste snit til din kropstype:

En draperet kjole skaber kurver alle de rigtige steder, mens skinny jeans vil fremhæve dine slangelignende, smalle hofter. Vælg feminine hæle til at fremhæve de slanke lægge og de yndige ankler.

Trinny og Susannah : Pæren

Årsagen til dine bekymringer, når det handler om vægtfordeling, centrerer sig om de bugnende lår, dine saddeltasker, dem, du ikke kan slippe af med. Så, hvis vi bevæger os længere nedad, kommer vi til dine lægmusker og ankler, der ikke er så skarpt tegnede, som du godt kunne tænke dig. Det er ikke, fordi du er overvægtig. Faktisk kan Pærer være tynde små myr ligesom Trinny, men hendes lår er også, for at være ærlig, meget større end resten af hende. Som vi ser det, har Pæren mange formildende træk - som alle sammen er at finde på overkroppen. Brysterne er ikke store, men de glider til gengæld ubesværet ned i fine stropbluser. Dine arme, tak guderne for dem, er stort set altid perfekt tonede. Ærlig talt, så er det meget svært at udsætte noget på din overkrop. En muskuløs ryg og en lille bitte talje gør dig til en heldig dame. Det er bare fuld fart frem og vise, hvad du har foroven, og så bevare mystikken omkring underetagen.

De vigtigste snit til din kropstype:

Undgå lommer i siden, og gå efter bukser uden lægge. Lige støvler er som sendt fra himlen til at dække læggenes volumen, så du kan bære nederdele og kjoler. Et bælte i frakken fremhæver din talje.

Trinny og Susannah: Slikkepinden

Mange af verdens mest glamourøse filmstjerner er Slikkepinde. Med dine fyldige bryster, og ben, der bare fortsætter, er du de fleste mænds vådeste drøm, den kvindelige pendant til Ferrarien. Alligevel føler du dig sommetider overraskende kejtet. Mens aftenkjoler generelt laves i Slikkepinde-Paradis, kan dagligdagstøj være mere problematisk. For korte ærmer, for tætsiddende toppe og højtaljede bukser kan få dig til at ligne Bambi på en dårlig dag - ukoordinerede ben og arme, der flyver i alle retninger. Dine skuldre er ikke brede nok til at give ubesværet støtte dine bryster, så du har en tendens til at falde sammen i en pukkel. Du bliver nødt til at være opmærksom på din holdning. Den korte talje forstærker kun indtrykket af en tung overkrop. Når det er sagt - så snart du lærer at afstemme din silhuet, forsikrer vi dig om, at du kan blive en af de hotteste kvinder i miles omkreds.

De vigtigste snit til din kropstype:

Dine sko bør have en smal hæl til at spille sammen med dine slanke ben. Strategisk placerede læg på en kjole vil rette alles øjne mod din talje. Bukser med svaj giver modvægt til dine bryster, så du ser mindre tung ud i toppen.

Trinny og Susannah: Søjlen

Kig på dit gamle klassebillede (hvis du har gemt det). Har du fundet dig selv - pigen, som er et hoved højere end alle andre? Du har altid haft svært ved at finde tøj, der passer og har nok længde på ærmer og bukser, så du har været nødt til at gå på kompromis.
Søjlen, som jo først og fremmest er kendetegnet ved at være høj, kan bære tøj flot. Det er bare et spørgsmål om at vide, hvilke butikker man skal sætte kursen mod, lige så meget som hvilke styles man skal vælge. Dér, hvor det bliver problematisk for dig, er under menstruationen. Så snart din mave holder op med at lytte til slankekure og motion, synes intet at passe til dine lange lemmer. Forandringer i kroppen kan ændre hele din indstilling til tøj. Du glemmer, hvilke farver der passer dig, og ignorerer, at din majestætiske bygning stadig er fantastisk.

De vigtigste snit til din kropstype:

Lægge og folder på blusen bryder med Søjlens uendelighed. Vælg sko, der er afstemte og har støtte. En feminin chiffonkjole bløder din silhuet op.

Trinny og Susannah: Klokken

I teenageårene og i dine 20'ere var du en lille, fin dame med en fin, rund bagdel. Det, der rammer dig, er den typiske modbydelige midtvejs-forbandelse. Din underkrop bliver uforholdsmæssigt stor. Det er et skræmmescenario, men det er også virkelighed for mange petit-kvinder. Hvis ikke du passer på, vil du, tidligere end de fleste, forsvinde ned i pludderbukser med elastik i både ankel og liv. Alt, hvad der engang var sexet, er aftaget sammen med din garderobe, da du ikke aner, hvordan du bekæmper det, du selv mener er en krop, der ikke er kampen værd. Stop dér. Din attitude er født ud af ren fortvivlelse. Du er stadig en petite, køn kvinde, som med en lille smule hjælp kan få støvet de nederdele og kjoler, pynten og stadsen af og få noget femininitet ind i dit liv igen.

De vigtigste snit til din kropstype:

Skab bredere skuldre med en klokkeformet jakke, og gå efter kaftan, hvorigennem lårene kan skimtes, til den badetøjsforskrækkede krop om sommeren. Sko med vaffelformet hæl afstemmer den nederste del af din krop.

Trinny og Susannah: Pokalen

Når man kigger på din silhuet, kommer man til at tænke på et klassisk krystalbæger - tungt og firskårent foroven, afvejet af en elegant, slank stilk. For dig ligger problemet øverst. Ja, du er bæreren af store bryster, en stor mave og en bred ryg til at støtte din fyldige front. Men hey, se lige de dér ben! Det er dem, vi skal fokusere på, for de er som skabt til netstrømper og sexede høje hæle. Nøglen til, at du føler dig fantastisk, lægger alt sammen i at gøre de stænger endnu længere, end de allerede er. Du kan bære de fleste bukser uden problemer, og du vil være i stand til at vise dine ben frem langt ind i alderdommen, for de er det sidste, der mister momentum hos en kvinde. En ankel med smukt svungne linjer holder næsten lige så længe som en kostbart arvestykke. Og vi vil påstå, at den sandsynligvis er mere værdifuld.

De vigtigste snit til din kropstype:

Den dybe, brede V-hals halverer brystområdet, mens en nederdel, der sidder tæt til om livet, kærtegner dine slanke ben, samtidig med at den flagrende kjolesøm udligner din overkrop. Disse hæle vil komplementere dine velskabte ben.

'

Trinny og Susannah: Celloen

Dine skuldre er brede, dine bryster er store, og din bagdel og lår er i en klasse for sig. Men stadig er du all woman - en forfinet, smukt afstemt Cello. Det kan godt være, du af og til føler, du stikker mere ud end dine petit-veninder. Det er okay, for det gør du! Men der er ingen grund til at forsøge at gemme sig. Bare vær dig, i fantastiske outfits, hvor du giver den fuld skrue, og du vil få alles hoveder til at vende sig, som du spankulerer ned ad trappen eller svanser ud på dansegulvet. Du bliver aldrig hende med de feminine toppe ud over stramme jeans, og halleluja for det. Heldigvis har du knoglestruktur til at bære alle Celloens bastante karakteristika med lethed og elegance. Som Cello er det vigtigste, du behøver at lære af os, hvordan du retter ryggen og bærer dig selv med stolthed.De vigtigste snit til din kropstype:

En bred V-hals skaber mirakler i forhold til at give dine bryster den bedste form. Vertikale panel-syninger på nederdelen holder din mave inde i fronten og halverer din numse. Gå efter sko, der kan støtte størrelsen på den øverste del af dine ben og samtidig viser dine elegante ankler fra deres bedste side.

Trinny og Susannah: Timeglasset

Din krop er indbegrebet af, hvad der gør en kvinde kvindelig. Så du er skabt til mændene, men - føler du - ikke til tøj. Modetrends forhindrer dig i at se smart ud. Du prøver babydoll-kjolerne og de løstsiddende toppe, men med dine store bryster og dit korte midterparti føler du dig gravid. Nøglen er ikke at gemme en eneste centimeter af din krop væk, men vise den frem. Du SKAL simpelt hen bære tætsiddende tøj, der smyger sig om dine kurver og forlænger dit midterparti. Ville Marilyn Monroe have været den sexbombe, hun var, i konet og afdanket tøj? Husk, at de fleste mænd hellere vil se bryster og bagdel end skind og ben. Holdt det stramt, og vrik med bagdelen. Resultatet vil være forbløffende. Du føler dig ikke længere tyk og kluntet.

De vigtigste snit til din kropstype:

Hjørnestenene i Timeglassets garderobe er tætsiddende V-hals-cardiganer og pencilskirts. Undgå stiletter, vælg sko med rundet snude eller peep-toe.

Læs meget mere om Trinny og Susannah på Femina.dk

Husk, at shopper du for over 500kr i Qshoppen sender vi din pakke til dig gratis.

Læs også