https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/skoenhed/makeup-og-hudpleje/2012/09/1238-flotte-laeber/1238-laeber-copy.jpg
Skønhed

Tid til trutmund - få flotte læber

24. september 2012
af Marlene Kronborg og makeupartisk Pernille Buhl Jørgensen
Lad dem blive set, lad dem forvandle, lad dem tale for sig selv ... Ja, det er dine læber, der er tale om. De skal bestemt ikke gemmes væk efterår og vinter, men om du vil ha’ matte, glansfulde, neutrale eller farverige – især røde og plum – er dit eget valg alt efter dit humør. Der er ingen faste grænserINSIDER FRA MAKEUPARTISTEN:
- Skrub dine læber. Ligesom din krop skal læberne også have en omgang. Bland evt. honning og sukker, og massér det på læberne et par gange om ugen, så bliver de bløde og lækre.
- Når du bruger en kraftig farve som rød eller pink læbestift på dine læber, er det en god ide at bruge en primer nedenunder, for at undgå at farven løber ud i de fine linjer omkring munden.
- Hvis farven skal holde i lang tid, så brug en lipliner på hele læben efter din primer og læbestift. Farven skal være den samme som læbestiften. Så har du killer-læber hele aftenen.

Roser dufter fantastisk - se alle de skønne rosen-produkter her

Læs også