test din hårtype
Annonce
Skønhed

Test din hårtype og find ud af, hvad dit hår har brug for

20. december 2021
Annonce for Aussie. Foto: Unsplash
Ofte køber vi bare de hårprodukter, vi plejer, men det er altså ikke sikkert, at de indeholder de ingredienser, dit hår har brug for. Tag testen her og find ud af, hvilke produkter du bør gå efter!
aussie

Vi har alle forskelligt hår. Vi har forskellige hårtyper, og vi behandler det forskelligt. Derfor er det naturligvis også forskelligt, hvilke produkter – og hvilke ingredienser – vores hår har brug for.

Har du styr på, hvad dit hår egentlig har brug for? Om det har brug for fugt, pleje eller noget helt tredje?

Ellers kan du tage testen her og hurtigt finde ud af, hvad der skal til, for at dit hår kan vise sig fra sin bedste og mest velplejede side.

Tag testen her:

Om Aussie

A står for Aussie, og Aussie står for Australien. Det er nemlig i Australien, at det amerikanske hårmærke henter mange af deres nøje udvalgte ingredienser, som kun dyrkes under de tørre forhold. Aussie håndplukker alle deres ingredienser fra forskellige dele af kontinentet og har den klare ambition, at deres hårprodukter skal give håret glans, styrke og en masse pleje – uden at det bliver kompliceret. Aussie tror på, at 'less is more', når det kommer til skønhed, så produkterne er ikke kun lavet, så de nemt og simpelt kan anvendes; de virker også effektivt på dit hår.

Læs meget mere om Aussies produkter her, og bliv fri for de tørre vinterlokker.

Læs også