sol
Skønhed

Solcreme: Sikker i solen

12. juni 2017
af Helena Thit Espeland
Foto: PR
Solbeskyttelse er ikke ”bare” en creme eller olie. Der er et hav af solcreme med hver deres funktion. Nogle er til ansigtet, nogle til sport og andre til vandhunde. Så det er bare at vælge, hvad der passer til dine sommerplaner.

Solcreme på spray

solcreme

Skal det gå stærkt? Så er solcreme på spray den ideelle løsning. En hurtig absorberende sololie gør det nemt at være sikker i solen. Sea-weed Body Oil Spray, 185 kr. Ilse Jacobsen.
Køb den her

God til tør hud

solcreme

Hvis du døjer med tør hud, er det vigtigt at få en solcreme med plejende ingredienser som denne, der samtidig forebygger pigmentpletter. Anthelios Lotion, 149 kr. La Roche Posay.
Køb den her

Strandklar hud

https://imgix.femina.dk/4_0.png
Træt af sand, der klistrer til huden? Gå efter en højbeskyttende formel, der trænger hurtigt ind uden at fedte. Ideal Soleil Anti-sand Milk, 215 kr. Vichy.
Køb den her

Langvarig bestyttelse

https://imgix.femina.dk/5_1.png
Normalt anbefaler man påsmøring af solcreme hver anden time. Med denne spray er din hud beskyttet med faktor 30 i op til 10 timer. Continuous Spray, 239 kr. P20.

Miljøbevidst solpleje

https://imgix.femina.dk/6.png
Har du tænkt over, hvor meget solcreme, der vaskes af i havvandet? Pas godt på dig selv og miljøet med denne nye solcreme, der er formuleret med særlig respekt for havet. Waterlover Sun Milk, 249 kr. Biotherm. Køb den her

Læs også