https://imgix.femina.dk/media/article/ansigtsmasker_masker.jpg
Skønhed

Skønhedsredaktøren: Disse 3 masker redder vinterhuden

20. marts 2018
af Vibeke Nielsen
Kulde og blæst er hårdt for din hud, så giv den ekstra kærlig pleje i form af en fugtgivende og nærende ansigtsmaske. Et quickfix til din vinterhud.

En god ansigtsmaske, en til to gange om ugen, kan gøre underværker. Allerede efter kort tids brug kan du se, at huden er blevet mere klar og strålende. Normalt er det en god idé først at bruge en mild skrubbemaske, inden den almindelige maske, da den fjerner døde hudceller, og bevirker at huden er klar til bedre at kunne optage de plejende og fugtende ingredienser. Men lige her og nu, hvor det stadigt er så koldt, har din hud bedre af at beholde det ekstra lag hudceller og fedt, så hudbarrieren holdes intakt. Så… ingen scrub, kun plejende masker.

Det kan være lidt af en jungle at vælge den rigtige, så derfor har vi allieret os med Feminas skønhedsredaktør Vibeke Nielsen, som her giver sit bud på tre lækre masker, der får hendes hud i tip top form igen.

SOS- masken

https://imgix.femina.dk/1811-masker-clarins.jpg
Når min hud føles tør og alt for stram, kan jeg få den blød og smidig igen med Clarins Mask Sos Confort, der nærer og beskytter med sit indhold af mangosmør. Og så skal den kun sidde på i 10 minutter. 75 ml, 295 kr.Køb den her

Fugt, fugt, fugt!

https://imgix.femina.dk/1811-masker-chanel.jpg

Min hud elsker fugt, så jeg er blevet vild med Chanels nye Hydra Beauty Camélia Overnight Mask, som får lov til at overnatte på min hud. Den fylder huden op med fugt i de øverste lag, så jeg vågner med en frisk hud med fornyet glød. 100 ml, 585 kr.

LÆS OGSÅ: De bedste hudplejeprodukter til din hudtype

Den beroligende

https://imgix.femina.dk/1811-masker-avene.jpg

Er min hud blevet irriteret af vejr og vind, bruger jeg Avène Soothing Moisture Mask, der genopbygger hudbarrieren med sine nærende, fugtende og beroligende ingredienser. 50 ml, 150 kr.

Køb den her

https://imgix.femina.dk/1811-masker-vibeke.jpg
Vibeke Nielsen, skønhedsredaktør
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også