https://imgix.femina.dk/media/2234f3b5a0634d8db10d7f3f6a2f7730.jpg
Skønhed

Skønhedspleje – Produkter der gør dig endnu smukkere

17. oktober 2012
af Redaktionen
Se det store udvalg af produkter der gør dig endnu smukkere - Q guider dig til at blive den bedste udgave af dig selv med få produkter.

Qshoppen udvælger, i samarbejde med Q redaktionen, hver måned nye og spændende produkter, som kan være med til at gøre dit liv lettere og mere æstetisk - i hvert fald set udefra - og det tæller bestemt også med.

Skønhedsprodukter

Vi guider dig her til nogle af Qshoppens bestsellere, så du kan se, hvorfor de er blevet så populære, og hvordan de måske kan hjælpe dig til at genvinde selvtilliden.

Lange vipper
Er der noget mere udtryksfuldt end et par smukke øjne indrammet af lange, mørke vipper?
Desværre er det ikke alle, der fra naturens side er udstyret med de eftertragtede lange vipper, men heldigvis er der hjælp at hente i form af superproduktet Lipocils til øjenvipper fra Talika, der har en dokumenteret positiv effekt ved regelmæssig brug.
Se produktet i Qshoppen

Læs også : 10 tips til en slankere mave

Slankende top
Naomi og Nicole er navnet på et amerikansk super-Brand, der har specialiseret sig i at lave holdbart, effektivt og ikke mindst klædeligt shapewear. Et af de mest populære produkter i deres sortiment, er disse fantastiske underkjoler, der ikke alene er virkelig pæne og anvendelige, men som tillige er designet således, at de holder ekstra deller på mave og ryg stramt, så silhuetten bliver flot, ensartet og markant slankere.
Findes i flere varianter
Se mange flere shapewear produkter her

Større læber
Angelina har det, og Marilyn havde det; store kysseklar læber som mændene elsker og kvinderne misunder. Selvom man ikke kommer udenom indgreb, hvis man virkelig vil forstørre læberne til Annie Fønsby dimensioner, findes der faktisk ufarlige og effektive midler på markedet, som let kan anvendes uden besvær eller smerte.

Too Faced har lavet en fantastisk effektivt Lip Plumber, Lip Injection, og den kan varmt anbefales til alle, der gerne vil give læberne lidt ekstra volumen, men ikke ønsker et decideret indgreb. Effekten holder længe, og skal blot genopfriskes i løbet af aftenen, hvilket let gøres med den lip gloss lignende applikator.
Findes i to varianter:
Normal og Super Sized
Se produktet i Qshoppen

Slankende badetøj
Miraclesuit er endnu en fantastisk amerikansk opfindelse, der har revolutioneret mange amerikanske kvinders badeoplevelse markant. Ikke alene strammer og former badedragten alle de rigtige steder, designet er oven i købet så pænt og trendy, at Miraclesuits produkter let kan gå for at være "helt almindelige" badedragter. Ergo behøver du ikke ligefrem signalere, at du har allieret dig med en opstrammende badedragt.
Miraclesuit findes i flere forskellige varianter
Se produktet i Qshoppen

Flottere barm
Mange kvinders akilleshæl er barmen; for stor, for lille, for tung osv. Listen af utilfredsheder er lang, men løsningen er simpel; en rigtig BH! Waterbra er en af vores populæreste produkter, og det er ikke uden grund. I al' sin enkelthed kan Waterbra forme, løfte og fremhæve barmen, så den får en flot form, uden at der kommer mærkelige "deller". Vandet i BH sørger for, at den former sig efter kroppen, og pasformen er behagelig.
Se produktet i Qshoppen

Hvide tænder
Intet slår et stort og hvidt smil! Det er tillidsvækkende, og et smil er bedre end noget andet, til at skabe relationer til andre mennesker. Desværre skammer mange sig over deres smil, og det er især misfarvede tænder, der er årsagen. Det er der heldigvis råd for, og en af Qshoppens absolutte bestsellere er det hyper-effektive "Rapis white 5-minute tooth whitening system", der på naturlig vis, og kun efter en lille uge, giver flotte resultater.
Se produktet i Qshoppen

Find rabatkoder www.e-rabatkoder.dk

Læs også