https://imgix.femina.dk/media/98c223561ef24dd28735a7260920b5c9.jpg
Skønhed

Sådan slipper du af med appelsinhud

30. maj 2012
af Trine Fisker
Foto: Shutterstock
Få svaret på hvorfor du får appelsinhud, og få fem tips til hvordan du slipper af med det igen

Det finder du også på soendag.dk

Konkurrencer med spændende præmier

>> klik HER

Rejseguider og gode tips

>> klik HER

SØNDAGs egen webshop

>> klik HER

Kom helt tæt på de kendte kvinder

>> klik HER

Sommeren er over os, og det samme er bikinisæsonen. Men det er ikke os alle, der er lige begejstrede for at hoppe i bikinien - måske er de overflødige kilo på sidebenene ikke forsvundet, og måske gør appelsinhud lårene ujævne.

Kæmper du med de sidste par overflødige kilo? Måske er det, fordi du har spisevaner der kæmper imod slankekuren. Læs her om fem spisevaner, der gør dig tyk.

De små buler, som både bliver kaldet appelsinhud og cellulitis, og som så mange kvinder døjer med, er små aflejringer af fedt, og ud over fedt, så består de små buler af vand og affaldsstoffer.

Men heldigvis er det muligt at slippe af med de bulede lår. Ifølge bogen "Hormoner i Balance" er der fem gåde råd, man skal følge, hvis man vil vinke farvel til appelsinhuden.

1: Hold dig varm - sørg for at klæde dig varmt, så hud og underhud ikke bliver afkølet.

2: Spis varmt - varm mad, krydderier, varme drikke er godt. Undgå isvand og iskold mad.

3: Hav en sund fordøjelse - spis sund økomad, da tilsætningsstoffer og svært fordøjeligt mad vil ophobe sig i celler og væv.

B-vitaminer styrker fordøjelsen. Læs her hvordan du får dækket dit behov for både B-vitaminer og alle de andre vigtige typer af vitaminer.

4: Dyrk motion - gå en tur efter aftensmaden, da det styrker fordøjelsen, og dyrk yoga.

5: Lad sveden løbe - når du sveder regelmæssigt i forbindelse med motion og/eller sauna vil det øge blodgennemstrømning i huden, der mindsker dannelsen af appelsinhud.

Gratis sunde tips på facebook?

Vil du gerne have gratis sunde tips direkte på facebook? Så vær med i sundhedsgruppen, som er resultatet af et samarbejde mellem SØNDAG, Femina, ELLE, Q og Mad & Bolig.

Giv gruppen "Sunde tips - hver dag" et "like" lige her.

Læs også