Hudplejerutine
Annonce
Skønhed

Sådan plejer du din hud, når du ikke har tid til en lang rutine

24. januar 2023
Annonce for Clinique
I 30’erne stiller vi høje krav til os selv og vores tid, når det kommer til karriere, socialt liv og familie. Har du en travl hverdag, kan en lang hudplejerutine føles uoverskuelig. Men faktisk er den vigtigere end nogensinde. Her viser vi dig, hvordan du plejer din hud med mindst mulig indsats.
Clinique logo

30’erne er for mange af os fyldt med sene aftener på grund af arbejde, børn, træning, sociale arrangementer eller noget helt femte. Det er et årti, hvor vi gerne vil kunne alt det, vi kunne i 20’erne – samtidig med, at der kommer nyt til som en spændende karriere og familieforøgelse hos os selv eller i omgangskredsen.

Samtidig vil vi gerne følge med på de nyeste tendenser, bidrage med spændende inputs i samtaler og få tid til at passe på vores krop og hud.

For rigtig mange af os betyder 30’erne, at vi springer over der, hvor vi kan for at få hverdagens ender til at mødes. En lang og udførlig hudplejerutine kan føles uoverskuelig – især hvis du har små børn, er sent i byen fra torsdag til lørdag eller har et krævende arbejde. Men faktisk er det nu, huden har mest gavn af kontinuerlig pleje.

Fordi din hverdag er omskiftelig, er huden også udsat. Allerede fra 25-års-alderen begynder huden langsomt at miste sin elasticitet, og manglende søvn, frie radikaler og oxidativt stress kan være hård kost for huden.

Selv hvis du ikke synes, din hudpleje er vigtig fra et skønhedsmæssigt synspunkt, er det godt at passe på den. Huden er dit skjold mod verden, og den skal beskytte dig i mange år. At du bevarer den fine glød og spændstighed, er et ekstra plus.

Den smarte hudplejeserie til din travle hverdag

En god hudpleje behøver hverken være kompliceret eller tidskrævende – tværtimod. Med en multifunktionel hudplejeserie som Cliniques Smart Clinical Repair får du intens pleje og beskyttelse kombineret med en virksom anti-age-effekt, der både forebygger fine linjer og giver masser af glød.

Clinique

Hudplejeserien indeholder en særligt innovativ formel. Det lyder kompliceret, at produkterne indeholder opbyggende proteiner, nærende algeekstrakt og peptid-rige ingredienser, men i praksis betyder det bare, at din hud får et fantastisk boost til sin kollagenproduktion.

Clinique Smart Clinical Repair-serien indeholder desuden både fugtgivende hyaluronsyre og revitaliserende retinol, også kendt som A-vitamin. Retinol booster hudens celleproduktion, eksfolierer og blødgør huden, renser tilstoppede porer og udjævner hudtonen. Retinol medvirker også til at booste kollagenproduktionen.

Hvad er kollagen – og hvorfor er det så vigtigt for hudens udseende?

Kollagen er en af kroppens vigtige byggesten. Det er et protein, vi danner naturligt i kroppen, blandt andet til at vedligeholde huden. Mens vi bliver ældre, falder kroppens naturlige produktion af kollagen, og det gør, at hudens udseende ændrer sig. I takt med kollagenproduktionens fald, synker huden mere sammen og mister spændstighed. Det er blandt andet derfor, at de mest effektive anti-age produkter sætter ind for at booste kollagenproduktionen. Jo mere kollagen kroppen producerer til huden, jo bedre bevarer huden sin elasticitet og fylde.

Tre hudplejeingredienser, der øger kollagenproduktionen

Retinol er et potent A-vitamin, som trænger ned i hudens andet lag, dermis, hvor det bidrager til at neutralisere frie radikaler. Det leder til en øget produktion af både kollagen og elastin i huden.

Peptider er små kæder af aminosyrer, som fungerer som signalstoffer. De trænger ned i huden og stimulerer den til at danne flere byggesten – eksempelvis kollagen. Der findes mange typer af peptider, så det er vigtigt, du vælger et serum som Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum fra Clinique, der indeholder de rette peptid-varianter.

Hyaluronsyre er en vigtig ingrediens i hudpleje, da et af dets primære funktioner i huden er at binde fugt til kollagen. Det er altså hyaluronsyren, der sørger for at ’udfylde’ huden med masser af fugt, så den får et mere fyldigt udseende.

Tre steps til den optimale hudplejerutine

Der er tre produkter i Clinique Smart Repair-serien, som alle er formuleret med udgangspunkt i de nyeste teknologier inden for hudpleje.

Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum er en næringsbombe, der giver din hud al den pleje, du har brug for. Serummet trænger dybt ind i huden og styrker, hydrerer samt udvisker synligheden af fine linjer og rynker, mens Wrinkle Correcting Cream har en revitaliserende og nærende effekt i huden; selvfølgelig kombineret med aktiv anti-age. Det sarte øjenområde har brug for ekstra kærlighed, og derfor er Wrinkle Control Eye Cream det perfekte valg for dig, der ønsker at pleje og beskytte øjenområdet.

Clinique

Clinique Smart Clinical Repair – sådan gør du

Den gode hudplejerutine behøver ikke være tidskrævende. Clinique Smart Clinical Repair er en hudplejeserie i tre steps, som blot kræver fem minutter af din tid om dagen – og som giver resultater på blot få uger.

1. Tryk en lille mængde Wrinkle Correcting Serum ud på fingeren. Produktet er drøjt i brug, så ét tryk er nok til hele ansigtet. Påfør serummet nyrenset hud, og vent indtil serummet er trængt helt ind i huden. Find Wrinkle Correcting Serum her.

Se hvordan her.

2. Wrinkle Correcting Eye Cream er særligt til det sarte øjenområde, og derfor behøver du blot en meget lille mængde creme. Dup produktet på under øjet, eventuelt på øjenlågene og op til brynene. Find Wrinkle Correcting Eye Cream her.

Se hvordan her.

3. Brug slutteligt din Wrinkle Correcting Cream i resten af ansigtet og på décolleté. Massér cremen ind i huden i cirkelbevægelser, indtil cremen er trængt ind i huden. Find Wrinkle Correcting Cream her.

Se hvordan her.

Du får de bedste resultater, hvis du bruger hudplejeserien både morgen og aften. Når du bruger aktive ingredienser som eksempelvis A-vitamin på huden, er det vigtigt at huske solcreme, når du går udenfor.

Clinique Smart Clinical Repair

Den populære hudplejeserie fra Clinique er særligt kendt for sit særlige patenterede peptidkompleks, der arbejder sammen med retinol og hyaluronsyre for at booste produktionen af kollagen for en fyldigere hud med et friskere udseende og reduceret udseende af rynker. Serien indeholder tre virksomme produkter, som tilsammen giver en kraftfuld hudplejeeffekt, der passer særligt godt til dig, der allerede bruger eller skal til at begynde med anti-age produkter. Læs mere om produkterne her.

Læs også