https://imgix.femina.dk/media/557028158ca643cbbafde4ca6e4c26cc.jpg
Skønhed

Sådan får du smukke kinder

25. maj 2011
af Redaktionen
Her i makeup-skolen lærer Q’s skønhedseksperter deres bedste tricks fra sig. Nu står der ”smukke kinder” på skemaet.

INDEN DU GÅR I GANG
Dit grundlag - dvs. huden - skal være i orden. Hvis du på ren og fugtmættet hud lægger en såkaldt "primer", vil din makeup holde bedre og syne fl ottere. En "primer" fungerer som en slags Polyfilla, så huden bliver klar og glat, inden makeuppen lægges. Q anbefaler Smashbox Photo Finish Foundation Primer (275 kr.) eller Clarins Instant Smooth Perfecting Touch (190 kr.).

Desuden kan vi ikke stå for Revlons nye foundation døbt Age Defying Makeup. Den er let at arbejde med, og huden får et friskt og ensartet look. 30 ml/99 kr.

Frisk ungpige-kulør som Lisa Ekdahl

TRIN 1
Med fingrene duppes den flydende pink/røde blush midt på æblekinden. For at opnå friskhed og glød skal produktet tones ud, så du ikke kommer til at se malet ud.

TRIN 2
Brug to fingre til at udjævne - og pas på mængden. Byg hellere farven op gradvist, til du rammer den intensitet, du ønsker.

DET BRUGTE VI:
Ultracheek Glimmer/ Shimmer (shock & shine) fra MAC til 145 kr.

Læs også: Lær at lav smokey eyes

Glamourøse diva-kinder som Jennifer Lopez

TRIN 1
Den laksefarvede rouge lægges på æblekinden, hvor den fordeles med rougebørste både ned og op. Hvis du er i tvivl om, hvor på kinden din rouge skal lægges, så kig i spejlet, smil og læg den som udgangspunkt lige dér, hvor kinden er rund.

TRIN 2
For at opnå glamourøse diva-kinder duppes efterfølgende med et strejf af iriserende guldglimmer hen over det rougepudrede område.

DET BRUGTE VI:
Touche Blush (nr. 4 - Apricot) fra YSL til 260 kr.
Blushing Blush Powder Blush (nr. 110 precious posy) fra Clinique til 230 kr.

Solkyssede kinder som Shakira

TRIN 1
For at opnå den berømte glød vælger Kenneth en solpudder. Pudderen fordeles generøst på kinderne (smil til spejlet - læg på det højeste punkt på den smilende kind). Fra æblekinden børstes der derefter i opadog nedadgående retning.
Dup lidt i panden, på næsetippen og på hagen for det intense solkyssede look.

TRIN 2
For ekstra udstråling: Det solkyssede look kan opgraderes væsentligt ved - med let hånd - at fordele lidt lysreflekterende "tryllepudder" oven på solpudderen.

Det brugte vi
Matt & Shine Terracotta solpudder SPF 8 (light 01) fra Lancaster til 235 kr.
Petite Bohéme tryllepudder (nr. 03) fra Lancôme til 140 kr.

Læs også: Hverdagsmakeup på 5 minutter med 5 produkter

Læs også