Rillo Schwartz hårstyling
Annonce
Skønhed

Rillo Schwartz: Sådan passer jeg på mit hår

25. marts 2022
Annonce for L'Oréal Professionel
I en hverdag med fart på kan det være svært at finde tid til at pleje sit hår. Alligevel har Rillo Schwartz altid skinnende, glansfuldt hår. Læs med her, hvor hun fortæller, hvordan hun beskytter sit hår i en travl hverdag.
steam pod

Med små børn og et liv på tværs af landegrænser kan det være svært altid at nå det hele – og at finde tid til sig selv og sin hårrutine. Det kender Marie-Lousie ”Rillo” Schwartz alt til.

Rillo bor i København sammen med sin mand Lukas Forchhammer og deres to døtre, Viola og Billie. Tilværelsen gift med en stjernesanger byder både på en masse rejser og alenetid sammen med børnene; to ting, Rillo sætter pris på, men som alligevel efterlader minimal tid til selvpleje.

Vi har talt lidt med hende om, hvordan hun alligevel formår at passe på sit altid glansfulde hår i en travl hverdag – og svaret indebærer damp.

Du lever vel det, man kan kalde et liv på farten. Hvordan er det?

Vores hverdagsliv har i mange år været meget omskiftelig og fyldt med rejser – og det befinder jeg mig virkelig godt i. Det er helt sikkert ikke noget for alle, og jeg er da også selv vokset op i en familie med forældre, der havde 9-16 jobs og allerede havde planlagt sommerferien i januar. Men jeg trives selv meget godt med aldrig rigtig at vide, hvad året bringer.

Jeg kan også rigtig godt lide at rejse, også med børn. Det er skønt at kunne vise dem verden. Og så kan jeg egentlig også meget godt lide at være alene hjemme med børnene, når Lukas er ude at rejse. Så kan jeg have mine egne rutiner og samtidig få lov til at savne ham, når han er væk.

Har din livsstil påvirket dit hår og dine hårrutiner?

Vi har jo rejst rigtig meget, og flyrejser med dertilhørende jetlag og søvnunderskud påvirker desværre både hud og hår. Det tørrer ligesom ud. Og så har jeg virkelig også fundet ud af, hvor meget det betyder, hvilken shampoo man bruger! Nu har jeg været på mange forskellige hoteller med meget forskellig shampoo, og det har faktisk været en kæmpe udfordring. Jeg har prøvet lidt af hvert, og det har ikke alt sammen været lige godt for håret.

Hvad med din rolle som mor – har den påvirket dit hår og dine hårrutiner?

Jeg tror, at de fleste med små børn ved, at de kræver meget af ens tid – tid, som man måske normalt ville bruge på sig selv. Inden jeg fik børn, havde jeg altid hjemmespa om søndagen, hvor jeg rigtig forkælede mig selv. Men jeg tror ikke, jeg har haft en eneste hjemmespadag, siden jeg fik Viola for snart 6 år siden.

Når det så er sagt, vil jeg sige, at det betyder meget for mig at få lov til at gøre noget ud af mig selv. Så jeg skal nok finde ud af at få tid til at komme i bad, lægge makeup og sætte hår på den ene eller den anden måde, også selvom jeg er alene hjemme med pigerne. Jeg synes også, det er vigtigt at vise sine børn, at det er noget, som mor prioriterer; jeg vil rigtig gerne lege med dig, jeg har bare lige brug for at lægge makeup eller style mit hår. Det får mig til at føle mig godt tilpas.

Rillo Schwartz glatter hår med SteamPod

Rillo styler sit hår med en SteamPod fra L’Oréal Professionel. SteamPod’en giver 91 % mindre skader sammenlignet med et traditionelt glattejern takket være dens dampteknologi.

Hvad er dit forhold til dit hår?

Jeg tror, at hår er vigtigt for mange. Det betyder jo meget, hvordan ens hår ser ud, og hvilken frisure man har, i forhold til ens overall-look. Jeg ville da ønske, at jeg havde stort, tykt hår, men græsset er vel altid grønnere på den anden side. Og jeg har fået det godt med mit hår – jeg har lært at leve med, at jeg har sådan noget fint, skandinavisk hår. Så er det også hurtigere at style.

Har du nogensinde oplevet problemer med dit hår?

Ikke rigtig. Jeg har fået tyndere hår, begge gange jeg har ammet. Og så havde jeg ret slidt hår i mine 20’ere, fordi jeg glattede mit hår ret meget. Min frisør sagde altid til mig, at jeg skulle stoppe med at glatte mit hår så meget, fordi varmeredskaber jo slider meget på håret. Siden er jeg blevet anbefalet at bruge SteamPod i stedet for et traditionelt glattejern.

Hvad er fordelene ved at bruge SteamPod i stedet?

Den største fordel er, at den ikke slider så meget på håret. SteamPod er skånsom for håret, da den styler ved hjælp af damp frem for kun varme. Så bliver håret ikke slidt på samme måde. Den er også nem lige at pakke i en kuffert, når vi skal ud at rejse. Så kan jeg godt leve med at bruge hotellernes forskellige shampooer, så længe jeg kan style det som derhjemme.

Hvordan kan du bedst lide at style dit hår?

Det afhænger lidt af mit humør, synes jeg. Men jeg kan bedst lide at skabe lidt struktur i det, så det ikke bare er helt glat. Og det tager ikke særlig lang tid lige at lave et par bølger med en SteamPod. Den bliver hurtigt varm og er nem at arbejde med.

SteamPod fra L'Oréal Professionals

L’Oréal Professionel SteamPod

Enhver kvinde, der har hår, der er vanskeligt at sætte, eller som ønsker at ændre sit hår fra glat til bølget og omvendt, kender løsningen: Varmestylere. Men med disse kommer også dilemmaet: Jo bedre resultater, du ønsker at opnå, desto mere ødelæggende er effekten på dit hår. Med sin unikke teknologi, over 30 patenter og en dedikeret serie af dampaktiverede stylingprodukter, opnår SteamPod den perfekte balance mellem ydeevne og pleje for at gøre det umulige muligt: Glat dit hår uden at ofre det hele!

SteamPod er dobbelt så hurtig som et traditionelt glattejern og efterlader håret dobbelt så glat. Derfor er det den ideelle skønhedsledsager til hurtig og nem styling af selv det mest uregerlige hår. Find den her.

Læs også