https://imgix.femina.dk/media/0e75b565b9074fee8d71f1873ffea963.jpg
Skønhed

Rikke Gøransson : Mig og min krop

27. maj 2011
af Redaktionen
TV-værten Rikke Gøransson fortæller om forholdet til sin krop, læs her

TÆNKER DU OVER, HVAD DU SPISER?
"Jeg prøver at spise varieret og være bevidst om, hvad jeg putter i min indkøbskurv. Når jeg er ude at spise, vælger jeg tit to små forretter i stedet for en forret og en hovedret, og så prøver jeg at undgå brødet til."

ER DER NOGET MAD ELLER DRIKKE, DU ALTID UNDGÅR?
"Sodavand er efterhånden udryddet i min verden. Jeg elsker danskvand med brus og lime som erstatning. Og så prøver jeg at holde mig fra slik."

HVAD SPISER DU TYPISK PÅ EN DAG?
"Jeg starter med kaffe, et æg og et stykke frugt. Til frokost spiser jeg tit rugbrød med lækkert pålæg, laks eller en salat. Til aftensmad laver jeg selv thaimad."

SPISER DU NOGLE GANGE USUNDT?
"Det gør jeg rigtig tit, men prøver at begrænse mig til meget små mængder."

HVAD ER DIT FORHOLD TIL SLANKEKURE?
"Jeg hader slankekure! Har aldrig været på en, for jeg elsker at lave mad og spise mad! Hvis jeg skal tabe mig, bliver det ved motion og nedskæring af kulhydrater. Det tager lang tid, men så mærker jeg jo ikke rigtigt ændringen."

DYRKER DU MOTION?
"Jeg har gået til alverdens sport, men ikke de sidste par år. Til gengæld cykler jeg næsten alle steder, medmindre jeg har maxikjole på! Jeg kan også godt finde på at løbe en tur."

Læs også: Mød 3 af Danmarks klogeste kvinder

HVAD GIVER MOTIONEN DIG?
"Det er rart at mærke sin krop, og hvis jeg er startet dagen med en løbetur, har jeg også en tendens til at være mere aktiv resten af dagen og spise sundere."

ER DER NOGET VED DIN KROP, DU IKKE ER GLAD FOR? GØR DU NOGET FOR AT ÆNDRE DET?
"Nej, egentlig ikke. I nogle perioder kan jeg føle mig lidt slap og blød, hvis jeg har levet lidt for 'godt'. Så er det ud at løbe og lige holde igen med alt det usunde!"

HAR DU FÅET LAVET NOGET PLASTIKKIRURGISK?
"Ja, jeg har fået lavet mine bryster. Jeg har kvindelige hofter, men jeg udviklede aldrig rigtigt bryster, så syntes ikke, at min krop passede sammen. Det brugte jeg enormt meget tid på at tænke over og gemme. Jeg

Facts

Navn: Rikke Gøransson,
Alder: 24 år
Job: Tv-vært

prøvede at acceptere det, men blev bare så enormt ked af det, når jeg kiggede ned ad mig selv.

Læs også: Pernille Aalund giver sin mor æren for sin succes

Så tog jeg min mor med i hånden til én af de bedste kirurger i Danmark og fik mine kvindelige attributter opereret. Det er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv. Ellers kunne jeg have brugt resten af mit liv på at bekymre mig over det."

HVAD VILLE DU ALDRIG GØRE IMOD DIN KROP?
"Dække den med tatoveringer!"

Læs også