https://imgix.femina.dk/media/article/1625-sommerhits-prim.jpg
Skønhed

Redaktionens skønne sommerhits

1. juli 2016
af Pernille Buhl
Foto: Bo Lynge, m.fl.
Om sommeren skifter vi ofte til en anden type produkter – måske lidt lettere, og andre nuancer. Her får du dem, vi vender tilbage til.
https://imgix.femina.dk/1625-sommerhits-body-1.jpg

Christina Bølling, sundhedsredaktør: Min nye sommerklassiker er den lette eau de toilette Philosykos. Den dufter af dug, sommermorgen, frisk luft, figentræ og varme. Indtil for nylig kunne man kun nyde duften fra Figuier, et duftlys fra samme parisiske parfumør. Diptyque Philosykos Eau de Toilette, 100 ml, 675 kr. stormfashion.dk Dorthe Kandi, redaktionschef: Når det bliver tid til bare ben i sandalerne, er det også tid til selvbruner for mig. Jeg synes, mine ben er lidt pænere i knap så skummetmælksfarvet udgave og bruger altid Dior Bronze Auto bronzant. Den er nem at putte på og har en o.k. duft (synes, mange selvbrunere lugter grimt), og ikke mindst giver den et pænt og naturligt resultat. Dior Bronze Selftanner Natural Glow Body, 305 kr. sephora.com Majbritt Olsen, modestylist: Jeg elsker generelt alt, hvad der er gyldent, men særligt om sommeren er farven fast inventar i min garderobe og makeuppung. Gyldne toner understreger varme og giver endnu mere glød til min sommerhud. Jeg føler desuden, det opkvikker og frisker mit look, og det er jo lige det, man har allermest lyst til på en sommerdag.MAC Cosmetics Mineralize eyeshadow x 4, 365 kr. maccosmetics.dk
https://imgix.femina.dk/1625-sommerhits-body-2.jpg

Julie Rosendahl, kommerciel redaktør: Noget af det, der virkelig markerer for mig, at nu er det sommer, er den første sommerlak på tæerne. Slut med vinrød og sort – nu skal der knald på. Jeg sværger især til Sally Hansen Gel i farven Malibu Peach, som holder virkelig godt og er den helt rigtige pastel-koral – virkelig fin til brune sommertæer.

Sally Hansen Miracle Gel, 119 kr. matas.dk

Henriette Tierp-Wong, artdirector: Jeg elsker fornemmelsen af gennemfugtet, men ikke fedtet hud, hvilket denne tørolie klarer til topkarakter. Den har en skøn duft, der minder mig om lange sommerdage og solskin på varm hud. Olien er genial til både krop og hår – og er desuden drøj i brug. Min sikre sommervinder.

Nuxe Huile Prodigieuse, 100 ml, 280 kr. nicehair.dk

Dorte Mosbæk, artikelredaktør: I år har jeg arbejdet lidt for at vedligeholde den glød, som jeg tillagde mig på en dejlig forårsferie i Thailand, og en god ven har været Diors solpudder, som giver et fint farvepust og samtidig et ganske let rosa skær på kindbenene.

Diorskin Nude Air Glow Powder 002 Fresh Light, 415 kr. sephora.com

Læs også