hårkur
Skønhed

Q tester hårkur

15. februar 2013
af Redaktionen
Er dit hår tørt og glansløst? Så kan en hårkur gøre hele forskellen for dig. Læs med og få vores anbefalinger her.

Er dit hår tørt og glansløst? Så kan en hårkur være svaret til dig. Du kan både kaste dig ud i en fugtgivende og næringsrig hjemmelavet hårkur, eller du kan tage den nemme vej og købe dig til en af markedets mange valgmuligheder.

Hårkur - vælg den rigtige

Her på Q har vi gjort det lidt lettere for dig at vælge hvilken hårkur du skal bruge til dit hår, vi har nemlig været igennem junglen og testet 8 forskellige produkter fra mærkerne Wella, Matas, Lee Stafford, Roestedt, TRESemmé, Kérastase, Sebastian og Matrix.

Læs også: Hårkur: 8 opskrifter på gode, hjemmelavede hårkure

Det kan en hårkur gøre for dit hår

En hårkur tilfører dit hår fugt og næring, og kan derfor være en rigtig stor hjælp til at genoplive tørt og skadet hår, hvis du f.eks. har fået det farvet, eller hvis dit hår har fået for meget sommer og saltvand. Selv det sundeste hår kan dog have godt af en hårkur i ny og næ. Men hvor mange penge behøver man investere i en hårkur for at få en der gør jobbet rigtig godt?

Kig med i galleriet herunder og se hvilken hårkur, vi mener er den absolut bedste - og den der fungerer rigtigt godt til en fornuftig pris.

Her kan du købe hårkure

Denne artikel indeholder affiliate-links

Læs også