https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juni/2013-23-slankebehandling-p.jpg
Skønhed

Q tester Eximia

9. juni 2013
af Lizl Rand, chefredaktør
Eximia er en behandling, der punktslanker og vi har sendt vores egen chefredaktør ud for at teste om behanlingen virker. Læs hendes dom her og se om det faktisk er muligt at punktslanke sig!

Opstrammer og slankerHVAD:

Eximia er en behandling, der punktslanker. Den former, opstrammer, reducerer rynker og cellulitis, og så kan Eximia desuden lindre ømme muskler. En behandling varer fra 25 til 75 minutter. Det bedste resultat opnås ved et forløb à 10 behandlinger.

Få 15 forskellige årsager til at du ikke taber dig

HVORDAN:

Eximia er en kombination af laser og dybdegående bindevævsmassage, der dels nedbryder fedtcellerne, opstrammer huden, opløser fedtdepoter og dels ælter affaldsstoffer og væskeansamlinger ud af kroppen. Behandlingen øger hudens blodgennemstrømning, elasticitet og kollagen-produktion. Jeg testede i en periode på tre uger hen over julen med julefrokoster og andet sjov. Jeg fik derfor ekstra fed mad og vin, der nok har opvejet de mange dage, hvor jeg kun levede af kød og grønt og helt undgik alkohol og kulhydrater. Sideløbende trænede jeg med vægte en til to gange om ugen. Jeg har tidligere testet en ældre udgave af behandlingen, og jeg må sige, at de nye maskiner er endnu mere effektive. Jeg kan godt lide den lidt hårde og dybe massageform og at mærke kroppen blive æltet. Behandlingen er for mig fuldkommen smertefri.

DOMMEN:

Resultatet er ikke til at tage fejl af. Jeg har smidt otte cm i taljen. Tabt 3,5 kilo, er blevet to cm mindre rundt om hvert lår og har fået strammere og mere ensartet hud samt mere tonede ben og lår. Så skal du slanke dig på mave eller ben, og har du appelsinhud, så KAN behandlingen gøre en forskel. Og gør så dig selv den tjeneste at følge op med sund kost og motion... Så du kan springe ud i foråret i en endnu sundere, slankere og strammere udgave af dig selv!


HVOR og hvor meget:

En Eximia-behandling hos Klinik Karma koster fra 700 kr. Annasvej 4, 2900 Hellerup, Tlf. 4129 1000. Læs mere på www.klinikkarma.dk

Læs også