https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/august/go-pink-prim.jpg
Skønhed

Pink punktum!

21. august 2012
af Malene Fich Weischer
Foto: All Over samt Oestrogenshoppen
Pift dit look op med tårnhøje stilletter eller romantiske små ballerinaer i hot pink. Lige nu får du dem endda til halv pris!

Gi' dit look lidt ekstra spræl med et pink punktum! Lige nu er der 50% rabat på disse fem hotte looks (og mange andre) i Oestrogenshoppen!

Se meget mere her

Cortnay stiletter

Nude stiletter i læder fra Friis & Co. Stiletterne er lavet i læder, og er besat med similisten på remmene. De lukkes med et lille spænde i den ene side. Hælen er 12,5 cm. høj og der er en plateau foran på stiletten som er 3 cm. lang. Brug dem med slidte jeans eller en fin festkjole.

Før: 799,-
DIN PRIS: 399,50

Se mere her
Chatarina ballerina

Smart ballerina i en farverig pink farve. Farver er i fokus, og disse ballerinaer vil være flotte sammen med et par jeans og en enkelt top eller skjorte.

Før: 399,-
DIN PRIS: 199,50

Se mere her
Chastine pumps i pink

Smart og farverig pump/højhælet sko i en flot pink farve. Disse pumps er flotte til fest sammen med et enkelt sæt tøj, så skoene kommer i fokus.

Før: 499,-
DIN PRIS: 249,50

Se mere her
Cameline støvlet

Lækker ruskinds støvlet fra Friis & Co. i pink og orange. Støvletten har orange snude og hæl, som giver en farverig støvlet, der er flot til både hverdag og fest.

Før: 599,-
DIN PRIS: 299,50

Se mere her
Lollywood sandal

Enkle smarte sandaler i coral fra Black Lily med smalle læderremme og lille spænde i siden. Sandaler i farver er flotte at bruge i sensommeren, hvor man har fået kulør. Brug sandalerne sammen med både bukser og kjoler/nederdele.

Før: 600,-
DIN PRIS: 300,-

Se mere her

Tjek alle de gode tilbud i Oestrogenshoppen her!

Læs også