https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/billeder-2015/februar/threadingoejenbrynp.jpg
Skønhed

Perfekte bryn med threading

21. februar 2015
af Q magasinet
Foto: All Over Press & privat
Wow, tænk at en lille tråd kan gøre så stor en forskel! Mine bryn er flotte og markerede og bestemt de fire laaaange ugers ventetid værd!

At få rettet øjenbryn med en tråd af bomuld - lyder det skørt? Teknikken hedder threading, og er en særdeles effektiv metode til at give øjenbrynene den ønskede form. Vi var ude og teste threading, og du kan læse vores anmeldelse herunder, samt lære lidt mere om threading.

Hvad er threading?

Threading er en gammel indisk teknik, hvor tråden af 100 % bomuld bliver bundet i en løkke. Når tråden føres over huden, får den alle hår og dun til at fnulre af. Tråden fjerner altså alle hår meget præcist og er langt mere skånsom for huden end voks og pincet.

Threading er efter sigende den perfekte metode til at gøre dine bryn mere velformede og definerede, men den er også meget velegnet til at fjerne uønsket ansigtshår eksempelvis på overlæben. Inden en threading skal man helt undlade at røre sine bryn i ca. tre uger, så derfor kræver det en anelse tålmodighed.


Prøv M2 Brows øjenbryn serum der giver dig fyldigere bryn naturligt.

Threading af øjenbryn

Med en glæde og forventning til at jeg nu endelig skal slippe af med mine buskede bryn, som jeg igennem de sidste fire uger bare har ladet vokse, møder jeg op hos Beauty Avenue - Aveda Lifestyle Salon & Spa på Frederiksberg. Her bliver jeg budt velkommen af ejeren Stella (med ry for at være en threading-master), der viser mig hen til - hold nu fast - en EYEBROW BAR. Her er bryn en seriøs ting! Stella studerer mine bryn og konkluderer heldigvis, at de har groet tilpas meget og derfor er perfekte til at blive threadet. Jubiii!

Udover at Stella skal rette mine bryn til med en tråd, anbefaler hun, at jeg samtidig får dem farvet. Det vil give brynene fylde og give mit ansigt karakter. Uha, tænker jeg og forestiller mig med rædsel knaldsorte bryn, men når nu en dygtig professionel, som Stella anbefaler det, siger jeg ja og krydser fingre for, at det bliver pænt.

"Det er brynet, der gør forskellen og danner rammen for dit ansigt" lyder det fra Stella. Jeg lægger mig derfor trygt til rette i stolen og overlader mine bryns skæbne til mesteren.

Stella starter med en pincet og saks og går derefter i gang med tråden. Man kan godt mærke tråden, men det er langt mindre ubehageligt end pincet og voks. Det føles som om, der er en, der kradser én en smule over øjet. Efter tråden retter Stella endnu engang til med pincetten, men konkluderer hurtigt, at tråden har taget alt, hvad den skulle. Så er det blevet tid til at farve brynene.

Hvor lang tid farven skal blive på, afhænger af, hvor mørke de skal være, og hvor hurtigt de tager imod. Efter ca. 5 min. bliver min farve fjernet, og jeg kan se det endelige resultat.

Det mener vi om threading af bryn

Wow, tænk at en lille tråd kan gøre så stor en forskel! Mine bryn er flotte og markerede og bestemt de fire laaaange ugers ventetid værd! Jeg var ret skeptisk omkring farvningen af mine bryn og skulle da også lige vænne mig til at se dem mørkere, men jeg er glad for, at jeg lyttede til Stella.

Farven ser meget naturlig ud, og de mørke bryn gør noget godt for mit ansigt. Én ting er sikkert, jeg er blevet hooked på threading og skal helt sikkert tilbage til Stella efter de anbefalede fire uger. Man skal dog være opmærksom på, at man bliver en anelse rød efter threading, og man skal derfor ikke lægge sig under tråden lige inden man skal til fest.

Eyebrow shaping med threading og farve 299 kr. hos Beauty Avenue - Aveda Lifestyle Salon & Spa, Forhåbningsholms Allé 3, 1904 Frederiksberg, tlf. 33 36 20 90. Besøg www.beautyavenue.dk

Læs også