peeling
Skønhed

Peeling: Det skal du vælge

8. maj 2017
af Marie Brodersen
Foto: Panthermedia
Fra at have været forbeholdt kosmetologer og hudterapeuter er peelingprodukter blevet en del af vores daglige hudplejerutine. Årsagen er simpel: Peeling virker og har en forbedrende effekt på de fleste hudtilstande – hvis du altså vælger den rigtige.

VÆLG DEN RETTE PEELING EFTER DIN HUDTYPE

UREN HUD Døjer du med fedtet og/eller uren hud, er det vigtigt, du renser din hud grundigt både morgen og aften og holder porerne fri for snavs, talg og døde hudceller, som er føde for de bumsefremkaldende bakterier. Supplér gerne din almindelige rutine med et par intensive behandlingsprodukter tre gange om ugen.
LINJER & RYNKER Er din hud lidt grov i strukturen med synlige linjer eller rynker, kan regelmæssig peeling sikre dig et mere blødt og glat udseende. Du kan enten peele dagligt, et par gange om ugen, eller du kan vælge at tage en intensiv kurbehandling, der strækker sig over en længere periode. LÆS OGSÅ: Hudpleje i alle aldre PIGMENTPLETTER Pigmentpletter er svære at slippe af med, men med regelmæssig peeling hjælper du huden med at afstøde de uv-beskadigede hudceller, der indeholder det ophobede pigment, hvilket resulterer i en mere ensartet og frisk hudtone. Regn med, at processen kan tage lidt tid. HUSK! Når du peeler din hud, er den mindre modstandsdygtig over for forurening og uv-stråler, så husk at beskytte med solcreme. I GALLERIET HERUNDER KAN DU SE, HVILKE PRODUKTER DER PASSER TIL NETOP DIN HUDTYPE

Læs også