https://imgix.femina.dk/2021-03-05/skoenhed_favoritter.png
Skønhed

Otte hemmelige skønheds-favoritter (der ligger gemt i skuffen)

1. marts 2021
Af Julie Kraase Brandt
Foto: Unsplash
Vi har dem alle sammen. Skønhedssagerne, vi gemmer i nederste skuffe, væk fra familie og gæster, men som vi trofast køber igen og igen, fordi de virker. Her deler redaktionen deres skjulte favoritter.

Christina Bølling, sundhedsredaktør

“Jeg mister hurtigt interessen for mine egne ting, så jeg elsker faktisk at hugge produkter fra mine børns gemmer! En ting, jeg dog altid har i nederste skuffe – og rigeligt af den – er antiperspirant deo-sprays. Jeg synes ikke, de naturlige deodoranter gør det, de skal, og fordi jeg træner meget og under normale omstændigheder sidder i åbent kontorlandskab på arbejdet, så er jeg nødt til at kunne stole på min deodorant, og det kan jeg med Rexonas”.

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/untitled-24.png

Stress Control, Rexona, 15 kr.

Julie Kraase Brandt, velværeredaktør

“Jeg har altid Weledas fede creme Skin Food på lager. Den har reddet mig fra tør og blussende hud så uendeligt mange gange, og så kan jeg godt lide den fugtmaske-lignende glød, den giver på huden. Min datter får den også på kinderne hver dag”.

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/untitled-23.png

Skin Food, Weleda, 105 kr.

Dorthe Kandi, mediechef

“Jeg har prøvet lækre skummende og cremede renseprodukter fra dyre mærker med tilhørende tonic, og jeg skal give dig – men jeg elsker denne alt-i-en-makeupfjerner fra Matas højt – den fjerner alt i et snuptag og er mild og billig, så selv når jeg har det dyre på hylden, foretrækker jeg at bruge den her”.

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/untitled-22.png

Micellar Water, Matas, 70 kr.

Maria Brus, journalist

“Jeg køber mine skønhedsprodukter i Matas og Normal, og jeg er ret glad for Hanne Bangs brynfarve i brunsort. Mit hår og mine øjenbryn er meget lyse, så det føles næsten som at få et nyt ansigt, når jeg lige får farvet brynene med det lille kit”.

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/untitled-25.png

Brynfarve, Brunsort, Hanne Bang, 135 kr.

Maria Morell, studenter-medhjælper

“Bagerst i skabet har jeg en deodorant til fødderne. Den holder ganske simpelt sure tæer på afstand. Jeg finder den mest frem, når jeg træner, og ellers om sommeren, når jeg vil sikre mig mod lugten af sommervarme fødder i mine sneakers. Effektivt og nemt”!

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/untitled-26.png

Antiperspirant fodspray, Matas, 59 kr.

Mie Gravesen, redaktions-koordinator

“Heldigvis er det ikke tit, jeg har udbrud i huden, men når jeg får en bums, er min redning altid de små patches fra Peter Thomas Roth. Et fantastisk tip, jeg fik fra min søster. Alt, hvad jeg gør, er at trykke hul på bumsen, sætte det lille patch over og lægge mig til at sove – nemmere kan det da ikke være”.

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/untitled-27.png

Acne-Clear Invisible Dots, Peter Thomas Roth, 12 stk., lookfantastic.dk, 207 kr.

Nadia Laas Hansen, social media editor

“Efter min graviditet ligner mit hår mildest talt en fuglerede med bittesmå grene, der stikker ud alle steder – uanset hvordan jeg sætter det. Jeg hapser hver morgen en lille smule af min kærestes voks for at lægge hårene ned, så de ikke er synlige. Smart og billigt. For mig, he he”.

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/untitled-28.png

Hårvoks, ID, 99 kr.

Rita Gunnarsdóttir Dam, digital redaktør

“Jeg har altid en mandelolie i skuffen, fordi den kan bruges til så mange ting. En enkelt dråbe mandelolie i min dagcreme gør, at min hud ser virkelig gennemfugtet ud, og har jeg ekstra tid om morgenen i hverdagen, giver jeg huden en let massage med olien for at få lidt mere liv i ansigtet”.

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/untitled-29.png

Mandelolie, Rømer, 74 kr.

Læs også