https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/maj/2013-21-hjemmebehandling-p.jpg
Skønhed

Opskriften på en hjemmebehandling mod rynker til ansigt og krop

25. maj 2013
af Redktionen
foto: Shutterstock
Der findes mange måder hvorpå du kan pleje din krop og dit ansigt inden for hjemmets fire vægge. Nu får du her opskriften på en hjemmebehandling, med fokus på en rynkefri hud.

Hjemmebehandling til ansigtet

Denne opskrift er enkel - og den virker! Din hud vil gløde af energi og linjerne vil fremstå i et mildere lys:

Start helt ren

Masser en god rensecreme ind i huden med lange opadgående strøg og rens af.

Styrk blodcirkulationen

Hæld et "lågfuld" Ole Henriksen Skin Inhalation Therapy i en håndvask fyldt med meget varmt vand og smid en vaskeklud i.

> Test af dagcremer - find den helt rigtige dagcreme til dig

Slib

Eksfoliering klarer huden og gør den klar til at opsuge den behandling, du putter på. Brug et minut på forsigtigt at presse og massere din eksfoliator på i cirkelbevægelser. Glem ikke brystet. Fjern med din duftende vaskeklud.

Glatte og lindre

Efter det indledende arbejde vil huden labbe en ansigtsolie eller balsam i sig. Brug nogle få minutter på forsigtigt at smøre produktet ind, især i linjer og rynker for at blødgøre dem.
Vrid den op og pres den mod ansigtet 4-5 gange for at hjælpe blodcirkulationen og ilte vævet. Slut af med at skylle ansigtet i koldt vand.

Foundation med skær

Brug en foundation med et flot skær - netop dette skær mindsker synligheden af fine linjer. Vi er vilde med Bobbi Browns Luminous Moisturizing Foundation, 30 ml/325 kr.

Hyaluronsyre må der til!

Brug en ansigtscreme eller serum med hylaluronsyre (ofte kaldet sodium hylaluronate), som Om gående får huden til at se fyldigere ud. Prøv den helt almindelige "gule creme" fra Clinique eller Elizabeth Ardens Perpetual Moisture 24 Cream, 50 ml/360 kr.

Hjemmebehandling til kroppen

Kroppen skal da også forkæles, og du holder bedst huden ung og spændstig ved at følge denne formel:

Børst

Før du går i bad, kan du give din krop en lymfebørstning med en blød badebørste for at holde appelsinhud og tør hud på afstand. Brug lange, bløde strøg mod hjertet.

Sæt i blød

Lad kroppen ned sænke i varmt vand tilsat en badeolie (f.eks. Niveas Natural Shower Oil, 200 ml/ 37 kr.), og lig i blød i 5 minutter.

Blødgør

Stå ud af badet og skrub din fugtige hud med en bodyscrub. Skyl af og massér fugtighedslotion eller krops olie ind i huden. Huden skal være lettere fugtig.

Slut af med dine fødder

Vær gavmild mod dine hæle og tæer med en AHA-rig creme - og stik fødderne i et surmælksbad.

Læs også