https://imgix.femina.dk/media/544348af0ea04e108c608fa0eda8966b.jpg
Skønhed

Ole Henriksens guide til smuk vinterhud

2. februar 2012
af NewsDesk Aller Media
Den hårde vind og den kølige temperatur er hård ved din hud, nu guider skønhedsesperten Ole Henriksen med de bedste tips mod vinterskader

1: Når vinterdagen begynder
- Brug en complexion oil, hver morgen inden din dagcreme. It will comfort and nurse your skin, and prevent it from getting irritated or sensitive. Et tyndt lag, bare 3-4 dråber på fugtige hænder, og masser det ind. Lad det trække ind og påfør så din dagcreme. Det er vigtigt med dagcremen, som gerne må være lidt drøjere i konsistensen. Og den må meget gerne være rig på essentielle fedtsyrer. Dem er jeg stor fan af, fordi de fungerer ligesom de naturlige fedtstoffer, huden selv producerer, siger Ole Henriksen til ALT for damerne.

2: I løbet af ugen
- En anden ting er at bruge en fugtighedsansigtsmaske et par gange om ugen her i det kolde vejr. Man kan bruge honning, som er fantastisk, fordi det er desinficerende samtidig med at det giver fugt til huden, og det føles godt og varmer. Og så er det jo noget du let har til rådighed selv derhjemme!

3: Vær forsigtig med at skrubbe
- Det er vigtigt at man er forsigtig med peelingcremer og skrubbecremer. Huden skal stadig dybderenses, men lov mig at massere lidt sesamolie ind før du bruger skrubbecremen, så du blander de to elementer. Når du påfører sesammen først og masser skrubbecremen blidt ind bagefter, får du effekten af de filende egenskaber i produktet uden at irritere huden.

4: Godt humør gør dig smuk!
- Mit sidste, men også vigtigste råd er, at hilse dig selv godmorgen foran spejlet hver dag! Især under de mørke vintermåneder, for det gør en kæmpe forskel på dit humør.

Læs også: 3 billige alternativer til din hudpleje

Oestrogen.dk: Tester ansigtspleje

Læs også