https://imgix.femina.dk/media/bcf734669b7b49eb8200bbe5a35376fe.jpg
Skønhed

Ny hårvoks: Av min arm... Eller?

1. marts 2012
af Marlene Kronborg
FEMINAs skønhedsjournalist Marlene Kronborg har været på en lidt anderledes pressetur til London denne weekend, der bl.a. inkluderede en armvoksning og nogle meget lange modelben…

Som FEMINA's skønhedsjournalist var jeg i torsdags inviteret til London Fashion Weekend af skønhedsfirmaet Veet i anledning af den årlige event "Britain's Greatest Legs", som Veet står for.

En event, hvor engelske kvinder konkurrerer om at have de smukkeste ben og få lov til at være "ben" i den næste Veet-kampagne. Startskuddet på hele konkurrencen var unge smukke kvinder i hotpants og stiletter, der gik gennem London's gader (godt at London havde varmerekord den dag på 19 grader!).

Men jeg var også inviteret med for at blive introduceret til et nyt produkt, Veet Easywax, der meget snart rammer det danske marked.

Jeg og de andre journalister blev inviteret til et lækkert og velsmagende afternoon tee-party på et fancy hotelværelse i centrum af London, hvor det nye produkt blev præsenteret.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/26a9cf70b3454d2191c0fc518c2b6884.jpg

Marlene sammen med andre journalister og bloggere fra Danmark

Veet Easywax er en roll-on voks, som blot sættes i stikkontakten i 20 min., hvorefter voksen er klar til brug. Det nye produkt udmærker sig bl.a. ved, at voksen kan aldrig blive for varm, også selvom den står i længere tid. Når voksen er varmet igennem, lægger man blot en strip henover huden og hår helt ned til 2 mm rives af. Efterfølgende bruges en plejende serviet til at berolige huden.

AV, var min første skeptiske tanke. Danmark er ikke det største voks-land. Vi fortrækker stadig barberskraberen, og det gør sig også gældende for mig.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/7aedcbd2ac5b4a3898a76ef383776341.jpg

Der var også mange lækkerier til præsentationen...

Heldigvis var der inviteret en model til at lægge ben til hårfjerningsforsøget. Meeen, det var ikke fordi, hun havde særligt meget hår at give af, så i stedet blevet min arm udvalgt som offer! Det var en sand jomfruofring, for min arm er aldrig blevet vokset før. Med en stigende nervøsitet, klar til at komme med et hvin af smerte foran alle mine kære medskribenter, forberedte jeg mig på det værste. Men wupti så havde den kære dame fjernet hårene på min arm… Og nej, det gjorde overhovedet ikke ondt! Og ingen røde knopper efterfølgende.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/71f4fd85c89a44519b3be3be22e6ff02.jpg

Her er det benene på Veets model, der får en tur...

Damen, der voksede min arm, hedder i øvrigt Arézoo Kaviani, og er Londons ukronede Waxing Queen. Hun har fjernet hår på et utal af kendisser - både mænd og kvinder samt royale og nå ja, nu også på mig.

Men oplevelsen har givet mig blod på tanden. Så når Veet Easywax er at finde i de danske butikker fra uge 10 til 349 kr., skal den vist også afprøves andre steder…

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c3e1823b3ad9472aa976b15738a7b920.jpg

Læs også