https://imgix.femina.dk/media/4b0ba799c2224959a756bb86dedc9951.jpg
Skønhed

Mig og min krop: Ibi Støvring

10. juni 2011
af Redaktionen
Læs med her når Ibi Støvring fortæller hvordan hun har det med sin krop

TÆNKER DU OVER, HVAD DU SPISER?
"Ja, jeg har spist efter min blodtype i ti år, fordi det virker, og fordi det er en madlivsstil, der passer mig. Kosten er brændstoffet for dagen, men også på lang sigt er det kræfthæmmende og forebyggende at spise sundt. Økologi er stort i min verden."

ER DER NOGET MAD ELLER DRIKKE, DU ALTID UNDGÅR?
"Jeg har aldrig drukket sodavand og kommer aldrig til det. Jeg bryder mig generelt ikke om bobler i drikkevarer. Det gør mig oppustet. Og så har jeg ikke spist kød fra svin og køer i ti år."

HVAD SPISER DU TYPISK PÅ EN DAG?
"En solid morgenmad af æg drysset med krydderier, en halv frisk ananas, et par tørrede abrikoser og vand. Til frokost spiser jeg salat med en form for protein. Til aften fisk, tofu eller kalkun og kylling med suppe eller grønt sager til. Jeg spiser minigulerødder, øko blåbærproteinbar og poppede hirseflager som mellemmåltider."

Facts

Navn: Ibi Støvring
Alder: 35 år
Job: TV-vært

SPISER DU NOGLE GANGE USUNDT?
"Ja da! Pizza og chips ligesom alle andre efter en bytur, og jeg har intet problem med det. Jeg ved, at jeg lever 90 procent super sundt, så jeg tillader mig nogle ordentlige byture i ny og næ."

HVAD ER DIT FORHOLD TIL SLANKEKURE?
"Jeg bryder mig ikke om slankekure. Der skal være tale om en madlivsstil i stedet for. Slankekure har en begyndelse, en midte og en slutning, men hvad med livet efter? Det handler om at sætte sig ind i viden om mad og så eventuelt få lagt en god plan, man kan holde."

DYRKER DU MOTION?
"Ja, en hel masse. Jeg har lige løbet maraton, og fordi jeg er gammel danser, har jeg lidt ledproblemer og knæskader. Derfor går jeg til Power Platetræning hos Living Age tre gange om ugen. Det napper al appelsinhuden og gør en stærkere. Jeg svømmer også og dyrker lidt hjemme-yoga for afstressning. Ellers løber jeg tre gange om ugen."

Læs også: Sådan dufter danske kvinder

HVAD GIVER MOTIONEN DIG?
"Motionen giver mig et energiboost, selvtillid og selvværd. Jeg holder mig selv ved lige og gør, hvad jeg kan for ikke at få sygdomme, skavanker og dårligt helbred."

ER DER NOGET VED DIN KROP, DU IKKE ER GLAD FOR? GØR DU NOGET FOR AT ÆNDRE DET?
"Er der ikke altid et eller andet? Jeg er generelt glad for min krop, og jeg arbejder voldsomt på ikke at få hængenumse og flapper-arme!"


Bliv lækker når du
løber

HAR DU FÅET LAVET NOGET PLASTIKKIRURGISK, ELLER KUNNE DU OVERVEJE DET I FREMTIDEN?
"Jeg har engang fået en fedtsugning efter et voldsomt vægttab for at få bugt med noget appelsinhud, der ikke kunne trænes væk. Det var før Power Platens tid!"

HVAD VILLE DU ALDRIG GØRE IMOD DIN KROP?
"Jeg tager aldrig piller og har aldrig taget hårde stoffer, og jeg kommer aldrig til at lide af anoreksi eller bulimi - er simpelthen for madglad og for psykisk stærk."

Læs også: Boost dit immunforsvar

Læs også