https://imgix.femina.dk/media/article/1610-makeuptips-prim.png
Skønhed

Makeupartistens tips til den perfekte hud

23. marts 2016
af Pernille Buhl
De fleste af os har helt styr på at bruge flydende foundation – men cremet contour, highlighter og blush er måske lidt sværere discipliner. Her får du makeupartistens bedste råd til at tackle dine nye cremede venner.

FOUNDATION

https://imgix.femina.dk/1610_makeuptips-foundation.png

MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation, 295 kr. Bobbi Brown Foundation Stick, 345 kr. RMS ’Un’Cover-up, 295 kr.

For god ordens skyld skal vi lige forbi begrebet foundation. Det vigtigste er at finde den farve, der passer bedst til din hudfarve, men nogle mennesker er lidt mørkere i ansigtet end på halsen, nogle har fregner, andre har pigmentpletter eller lignende, og hvad gør vi så? Jo, reglen er, at farven skal matche halsen.

HVORDAN? For at finde den rigtige nuance, så skal du tage produktet og lave en stribe fra kæben og ned på halsen. Så kan du nemlig se, om farven passer. Læg herefter din foundation så tyndt på som muligt, og husk at lægge det en anelse ned ad halsen, så du ikke ender med den famøse streg på kæbelinjen!

TIP: Brug fingrene til dine cremeprodukter, de blender nemmere ved kropstemperatur.

CONTOUR

https://imgix.femina.dk/1610-makeuptips-contour.png

Clinique Chubby Stick Sculpting Contour, 215 kr. Benefit Dew The Hoola, 245 kr. NARS Sephora Matte Multiple Vientiane, 320 kr.

https://imgix.femina.dk/1610-makeuptips-highlighter.png
NARS Sephora Multiple Copacabana, 320 kr. Benefit High Beam, 250 kr. MAC Cosmetics Cream Color Base Pearl, 160 kr.

BLUSH

https://imgix.femina.dk/1610-makeuptips-blush.png
Ellis Faas S302 Fresh Coral, 239 kr. Tromborg Creamy Lip Cheek Eye Powder Misty Rose, 180 kr. RMS lips2cheek Demure, 295 kr.HVORDAN?SE OGSÅ: Rens dig til skønhed

Læs også