Solcreme - tip
Solcreme

Makeupartisten: Den her solcreme til 90 kr vender jeg altid tilbage til

16. januar 2023
Af Julie Kraase Brandt
Foto: Privat
Hvilken solcreme bruger makeupartisten selv? Makeupartist Sofie Blicher deler her sine to solcreme-favoritter. En dyr og en billig.

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links.

Vi alle ved det efterhånden.

Solcreme er super vigtigt. Men det kan være svært at finde en, der ikke klistrer eller giver et hvidt, spøgelseslignende skær.

Vi har bedt makeupartist Sofie Blicher afsløre sine favoritter. Og vi kan afsløre så meget, at der både er en billig og en dyr udgave.

Sofie Blicher har måske flere produkter end du og jeg, men når det gælder solcreme, har hun to favoritter, hun altid vender tilbage til.

– Garnier’s Sensitive Advanced SPF50, som kan købes i Normal til omkring 80-90 kr. og Thank you Farmer SPF50, som koster omkring 180 kr.

I videoen herunder kan du se hende påføre en af yndlingssolcremerne:

– Jeg elsker koreanske Thank You Farmer's SPF50, da den er let, god under makeup, giver en smuk glød. Udover det indeholder den godt med fugt, og så giver den mig ikke bumser.

– Både Thank You Farmer og Garniers solcreme er gode alene. Så du behøver ikke en dagcreme under, fordi de begge to indeholder fugtgivende ingredienser som almindelige dagcremer, bl.a. glycerin og hyaluronsyre.

– Er du ikke til, at det fedter for meget, så vælg Garnier. Er du til lidt mere luksus og en god glød (uden den klistrer). så vælg Thank You Farmer.

Hun understreger, at solcremen fra Garnier er en smule mere mat og er desuden fri for parfume.

Du kan købe solcremen fra Garnier her.

Du kan købe solcremen fra Thank You Farmer her.

Læs også