kvinde med læbestift
Skønhed

Makeup: Sådan finder du den rigtige læbestift til et naturligt look

20. marts 2019
af Michelle Løvstrup
Thejls: Foto: Panthermedia
En nudefarvet læbestift er en sikker favorit, men det kan være noget af en opgave at finde den helt rigtige farve. Følg guiden, og undgå at komme hjem med den forkerte.

Du kender det sikkert. Din veninde har den flotteste læbestift på, som du i begejstring prøver, blot for at opdage, at den enten er for pink og får dig til at se bleg eller sågar grå ud. Det friske og naturlige makeup look hitter især her i Skandinavien, og derfor er den nudefarvede læbestift en sikker favorit i toilettasken. Men det kan være en udfordring at finde den rigtige farve, for det, der ser brandgodt ud på din veninde, kan være helt forkert på dig. Og det er der en ganske særlig grund til, som du kan se i videoen.

En af Youtubes største makeupguruer

Lisa Eldridge er med sine 1.8 millioner følgere en af youtubes største make-up guruer. Lisa har mange års erfaring som makeupartist, hvor hun blandt andet har arbejdet for ELLE, Vogue, Harper’s Bazaar, ligesom hun også har lagt makeup på flere store stjerner. Trods hendes stjernespækkede hverdag, lader Lisa til at være utroligt nede på jorden, og hendes tips er ikke bare gode, de er også nemme at efterligne - også selvom man ikke er den store sminkehaj.

Læs også