https://imgix.femina.dk/media/a61c8c3f95714c869958fb4633880147.jpg
Skønhed

Makeup do's and don'ts

27. november 2011
af Sandie Winkel
Hvis du ikke gider ende som hende der i krogene bliver hvisket om, fordi hun på den ene aller anden måde er gået helt galt i byen med hendes makeup, så læs med her.

Føler du dig ikke helt på hjemmebane når det kommer til makeup? Vi forstår dig fuldstændig, for det er en hel verden for sig selv, men frygt ej - for makeup i den rette kombination kan (næsten) skabe magi. Herunder giver vi dig en række do's and don'ts når det kommer til makeup.

3 MAKEUP DO'S

1. SØG NYE VEJE
Står du stadig op hver morgen og lægger præcis same makeup, som du har gjort de sidste 10-20 år? Så er det måske på tide at tænke i andre baner. Henvend dig til en professionel makeupartist, og få nye øjne på dine rutiner. Spørg f.eks. hos de dygtige piger ved MAC standen i Magasin landet over.

2. DET RIGTIGE VÆRKTØJ
Mange glemmer, at godt værktøj er nøglen til at lægge en flot makeup og samtidig få mere ud af din foundation, din skygge og din eyeliner. Få, men gode pensler gør en synlig forskel.

3. SLIP DIN INDRE DIVA LØS
Ser du også med drømmende blikke på de mange flotte makeuplooks i damebladene? Så grib chancen til den næstkommende fest og spring ud som en ny kvinde. Og husk så, at der skal være forskel på hverdag og fest, og at det er helt acceptabelt at give den lidt ekstra gas.

> Læs også: Skønhedsarsenal - her skal du lægge pengene

3 MAKEUP DON'TS

1. FOR MØRK FOUNDATION.
En foundation skal ikke gøre dig brun, den skal dække eventuelle ujævnheder og give et ensartet look. Husk, at hvis du vælger den helt rigtige farve, så kan du nøjes med at lægge foundationen på, hvor det er nødvendigt.


Tromborg mineral pulver -
kan købes her

2. SORT EYELINER.
Pas på med den sorte eyeliner. Med tiden synes vores øjne mindre, og de tunge låg gør det ikke bedre. Hvis du vil undgå at stå tilbage med knappenåls-øjne, så undgå da at bruge en sort linjer omkring hele øjet.

3. USYNLIGE BRYN.
Det kan være en rigtig god idé at tegne sine bryn op, når nu man alligevel er i gang med at svinge penslerne. Men en blyant kan nemt virke for hård og være svær at bruge. Brug derfor i stedet en brun skygge til brynene. Voila! Et smukt og naturligt bryn som den perfekte ramme for dit ansigt.

> Q tester: Den klasiske røde læbestift

Læs også